Yeme & İçme Sevgiline en sevdiği yemeği yapman gerekse, hangi yemeği yapardın? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sevgiline en sevdiği yemeği yapman gerekse, hangi yemeği yapardın? Sevgiline en sevdiği yemeği yapman gerekse, hangi yemeği yapardın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. pizza yapardım 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sevgili kim sevdiği yemek ne şu an bu soruların muhatabı olmadığı için ben kendime karnıyarık yapayım iyisi mi.. 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Olur 😅 Yorumla Malefiz1313 1 yıl Sorumu beğenir misiniz soru sahibi bey..🤐 Yorumla Malefiz1313 1 yıl Cevabımı** Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Çiğköfte bide mantı sever yapmak isterdim kendisiyle. 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İlerde sevgilim olursa buraya yazıcam dkkdkdjs 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ve hiç yazmadı djdks Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Öyle deme ölene kadar şansım var dkdkjd Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Bu arada soruyu yanlış anladım ben 🤦 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl ikimizde mantı seviyoruz 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Üçümüz de mantı seviyoruz djdjs Yorumla Redamancy-4 1 yıl Güçlü olsun😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl Mantı mı güçlü olsun djdjs Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Güzel pizza yaparim ben. Pizza sevsin 1 0 Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Dışardan söylerim yemekle uğraşmayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sevgilim yok 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl O halde sevgilin olsaydı sana hangi yemeği yapardı 😅
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl disardan söleriz biz 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl O zaman şöyle; sevgilin hangi yemeği seviyor 😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Menemen 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. lahmacun sever 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaprak sarması olurdu gadası
pizza yapardım
Sevgili kim sevdiği yemek ne şu an bu soruların muhatabı olmadığı için ben kendime karnıyarık yapayım iyisi mi..
Olur 😅
Sorumu beğenir misiniz soru sahibi bey..🤐
Cevabımı**
Çiğköfte bide mantı sever yapmak isterdim kendisiyle.
İlerde sevgilim olursa buraya yazıcam dkkdkdjs
Ve hiç yazmadı djdks
Öyle deme ölene kadar şansım var dkdkjd
Bu arada soruyu yanlış anladım ben 🤦
ikimizde mantı seviyoruz
Üçümüz de mantı seviyoruz djdjs
Güçlü olsun😂
Mantı mı güçlü olsun djdjs
Hangi yemeği seviyorsa onu yapardım.
Güzel pizza yaparim ben. Pizza sevsin
Börek seviyor , yeterli
Olmayan birine ne yapıcam 😂