Sivas şehrinin lezzetleri arasında yer alan ‘’Sivas Köftesi’’ yıllık ortalama günlük 10 tonluk tüketimle büyük bir rekor kırmış oldu. Türkiye'de 2019 yılında 10 ton "Sivas köftesi" tüketildi. Sadece tuz ve et kullanılarak yapılan Sivas Köftesi; son zamanların gözde lezzeti olarak karşımıza çıkıyor. Günümüz itibariyle Sivas Köftesinin ülke genelinde farklı yerlerde de satışının yapıldığı biliniyor. Peki sizin vazgeçilmeziniz hangi köfte çeşidi oldu? Sizin fenomeni olduğunuz köfte hangisi?#Sivas köftesi
Türkiye'nin 2019 yılında yeni lezzet fenomeni "Sivas köftesi" oldu. Peki sizin fenomen köfteniz hangisi?
Sivaslıyım böyle bir iş yerinde çalış Sivas'ta hergün öğle yemeği ya etlekmektir ya da Sivas köfte çok nadir başka bişey yenir ama hergün de yenildiği halde hiç bıkkınlık vermez ben de zaten bugün etlekmek döktürecem Olur da bir işe girerken seçeneklerde Sivas varsa bilin ki o iş yerinde hergün etlekmek veya köfte var...
Sivas köfte bizim 3 yıl önceki favorimizdi ailecek her yemeğe çıktığımızda Sivas köfte yemeye giderdik. Ben bu aralar sadece anne köftesi seviyorum. Galiba Sivas köfteden biraz bıktım 😊
Sivas köftesi sivasta yenir ve belli yerlerde yenir. Sivas köftesi yapımıyla ünlü olmayan ve sivasta olmayan birinden yediyseniz beğenmezsiniz. Diğer türlü sadece boş eleştiri için konusuyorsundur.
@PırasasızDondurma sivaslı arkadaşım sivastan getirmişti ve çok övmüştü.. Damak tadıma uygun olmayan lezzetleri eleştirmeye hakkımın olduğunu düşünüyorum. Saygılar..
Ya yürü git işine paraylaymış hadi diyelim onlar parayla türkiyenin dört bir yanından mise gelip sivas köftesi yiyenlerdemi parayla seçilmiş tüm türkiye ağzının tadını bilmiyor bir sen biliyon😂😂 bırak bu ağızları köfte gösterecekmiş kalsın canım saol tüm köfteleri yedim hepsi çöp köfteye tuzdan başka bir şey konmaz baharatlı köfteleri yemeye devam et sen
En İyi Cevaplar