Yeme & İçme İyi akşamlar 🙋 Mersin'in yöresel lezzeti "Kerebiç tatlısı"nı hiç yediniz mi?🍧Severek yediğiniz "yöresel tatlı" hangisi? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 😋 Antep fıstığı 💚 ben 👉 Başka şehirlere gidip, gittiği yerlerde bizi hatırlayıp eli dolu gelenlerimizin çok olması dileğiyle...🙏😊🍴 Mersin'den gelen güzellik 💚 Damla sakızlı Türk kahvesi ☕🍀 #Vildan1903 🏁 İyi akşamlar 🙋 Mersin'in yöresel lezzeti "Kerebiç tatlısı"nı hiç yediniz mi?🍧Severek yediğiniz "yöresel tatlı" hangisi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kerebiç tatlısı nasıl oluyor, ne var onun için de? Cidden merak ettim. Afiyet olsun bu arada. Çanakkale peynir helvası yedim ama pek beğenmemiştim. 1 2 Yorumla Vildan1903 +1 yıl İçi Antep fıstığı dolu kurabiye, üstüne görseldeki gibi köpük... Yorumla joeblack18 +1 yıl He kurabiye anladım. Değişik bir tatlı Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Damat silifkeli onun akrabaları getirir bazen 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizim kabak tatlımız meşhurdur. Çok sevilerek de tüketilir bizim evlerde :) 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Antepteyim tatlının merkezinde..:)Kerebiç çok severim ve Ayrıca mersine özel birde cezerye var o efsanedir işte:)) 1 1 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Cezerye de var 3-5 çeşit😏🚀
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Evet yedim güzel bir tatlı 🤗 Bursa’nın süt helvası var onu çok beğenmiştim birde 👍🏻 2 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç yemedim 🙄Ama ben kebap severim 😃Adana bilhassa.. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl O kadar mersine gittim kaldım hiç duymadım tatlıyı. Ama bol bol künefe yapıyorlar. 1 0 Yorumla
Die-Mutter Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Hiç duymadım ki bilmiyorum kaymakmı öyle? 1 1 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Özel köpüğü ayrı bir kabın içine koymuşlar.. Yorumla
Ütopikbirprofil Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Mersinliyim ama hiç yemedim yazıklar olsun bana 1 1 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Aaa 🙊 Yorumla
αɴɢαrαĸιzι__ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl yemedim hiç öyle bir tatlımi varmış 1 5 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Bende birkaç ay önce öğrendim.. Yorumla αɴɢαrαĸιzι__ +1 yıl valla Mersindede yaşadım yazlarıda giderdim hiç duymadım Yorumla Vildan1903 +1 yıl Bana da oraya giden arkadaş getirdi.. Küçük kurabiye içi Antep fıstığı dolu en ilginci tadı nötr bildiğin tatsız yani üstüne köpük konulunca çok hoş oluyor... Yorumla αɴɢαrαĸιzι__ +1 yıl hımmm teşekkür ederim bir gün denerim nasip olursa afiyet olsun 😊🌹 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
imkansızaşk67 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Bunu herkes sevmiyor ya şekerli buluyorlar 😀 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kerebiç hiç yemedim ve ilk defa duydum. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yemedim ama güzelmiş afiyet olsun 😄 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Yemedim ama yakında yerim :D 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Yemedim hiç. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar