İlk içki deneyimimi, beyaz şarapla yaşadım
. İçinde enerji içeceği vardı, çok acıydı. Etkisini görmedim, etkisi olur mu?
. İçinde enerji içeceği vardı, çok acıydı. Etkisini görmedim, etkisi olur mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyaz şarap biraz daha tatsız olur kırmızıya göre, enerji içeceğiyle karıştırmaya falan gerek yok şarabı, salt tadı daha güzeldir boş yere bozmaya gerek olacağını hiç sanmıyorum.
Çok gereksiz bir şeyle başlamışsın. Bari kırmızı şarap içseydin.
Ne kadar içtin? 1 kadehle bir şey olmaz
Ayrıca şaraba ek bir şey katmana gerek yok.
Votka içmiyorsun.
Ya bende öyle düşünüyorum, erkek arkadaşım almıştı. Gaz tadı aldım enerji içeceğinden dolayı, ve boğazımı falan baya yaktı. Bu beyaz şarap neyin nesidir ya? Durduk yere içkiden soğudum
Beyaz şarap üzüm posasından yapılır ama tadı önemsizdir ya. Genelde beyaz etle içilir zaten.
Apple Cider, Malibu, Bailey's
Bunlar başta içmek için çok idealler.
Bailey's hatta süt ile koktely hala getirilince oldukça tatlı ve lezzetli oluyor.
Haklısın, yanlış bir seçim oldu benim için. Enerji içeceği zaten daha da acılaştırmıştı. İçemedim bile. Eminim, içkinin kalitelisi çok daha lezzetli oluyordur. Ama erkek arkadaşım aldı getirdi, anlamam pek markadan. Zaten biricik miydi neydi markası da
20 liraya satılan şarap ne kadar iyi olabilir ki :D
70 lik Malibu 145 lira
70 lik Bailey's 90 llira
bir şişe Apple Cider (Strongbow) ortalama 20-25 lira :D
Para sıkıntı değildi, keşke öyle yapsaydım içkiden soğudum gerçekten
Beyaz Şarabı sen mi istedin? İlk içecek olarak ya da alışana kadar likör tarzı iç. Likörler acı olsa bile tatlıdır.
Tekila ise tam içkiye alışmalık bir şey. Ama çarpara. Hızlı çarpar
Yok hayır, içkiye başlamak istiyorum dedim. Şarapla başlatalım sana o zaman dedi, kırmızı mı dedim. Yok hayır, ben hafif beyaz bir şarapcı biliyorum oradan alacağım dedi. Öyle gelişti
Erkek arkadaşında mı çok içmiyr?
Likörü daha önce duymuştum, şimdi baktım da. Gerçekten uygun bir alkole benziyor
Birden fazla likör çeşidi var ama hangisine baktın
İçer o, sürekli değil ama içer yani
Muzlu vardı, hafiftir diye düşündüm 😂
Bari düzgün bir şey önereymiş
Neyse sen liköre yönel
Orada beğendiğin tatlar çıkacaktır.
Likör ve Rom
Hangisi o acı ne? :D
Muzluysa tatlıdır kesin zzaten
Gerçekten meyveliymiş bunlar he 😂😂 baya baya çeşidi var, muzludan deneyeceğim
Ya çok fazla güzel seçenek var.
Ama bunlar işte lezzetli oldukları için hızlı içersen hızlı sarhoş olursun.
Birde tavsiyem asla içkileri karıştırma. Yani vodka, gin, rom, likör beraber içme. Yoksa kusma garantili :)
Sevdim seni, baya tecrübelisin içki konusunda 😅 Dmam, yazdım bunu bir kenara. Zaten o yürek bende yok, yavaaş yavaş 😂
Aslın çok fazla içmem ama biraz biraz biliyorum işte :D
İLk içtiğimde bira ile başladım. Üstüne vodka cin karısık bir şey içtim ve majito söyledi aradaslar.
Hepside farklı türde :D Benim midem rekt oldu, 2-3 saat kustum :D
Ama tek tür içince istediğin kadar iç midende kalıyr
Oo, sen çıtayı baya yükseğe koyup başlamışsın anlaşılann 😂😂 Hiç yaşamak istemem öyle şeyler, kusmaktan hep nefret etmişimdir 😂
Sence ben seviyor muyum :D
Alışıyorsun işte
Sevmiyorsun
Ama alışmışsın ki bir keree
Yoo sevip sevmemek değil. Ben alkolü sadece arkadaşlarla çıkınca alırım.
En son Temmuz'da mı ne içtim galiba. Bağlımlı olmadan da insanlar içebiliyorlar
Aslında olmuş biraz, ben içenleri hep bağımlılar sanardım biliyor musun 😂
Saçmalama ya 😅
Tamamen irade meselesi bu
Haklısın, çevremde ki alkol kullananlar alkolik olduğu için böyle düşündüm sanırımm
Yine de fazla kaçırmamak lazım ama. Söyle bir olay var. Bağımlılık direnci gibi düşün, tolere seviyesi. Mesela beynin eroine karşı toleransı düşüktür, bu yüzden bir kere kullanmak bike bağımlık yaratır ama alkol o kadar güçlü bir madde olmadığı içi mn bağımlı olmak için oldukça fazla icmen lazım oldukça fazla
Imm, o zaman gerçekten iradeye bağlı. Benim yanlış algılamam özür dilerim 😂
Alkolde evet ama uyuşturucu da hayır :D
Eroin Tek seferlik kullanımda dahi çok yüksek bağımlık potansiyeline sahiptir ve özellikle diğer maddelere oranla hızla tolerans gelişir.
Vay be, o zaman Allah kimseye onu kullandırtacak dert vermesin. Bir kere kullanımda hemde, çok ilginçmis ya nasıl illetse
Beyinle alakalı tamamen. Beynin tolere edebilmesi tüm mesele.
Opium tarzı maddeler öyledir. Ben meraklı olduğum için araştırmıştım bir ara
Her şeyi, iyi bilmenden belli meraklı olduğun😂 beyin işte o kadar gizli bir kutu gibi ki herkesin ki çok çok farklı çalışıyor
hahah
Beyin aslında aynı çalışıyor ama nasıl çalıştırıldığı önemli ya. SAdece baskın çalıştığı yaraf değişiyor biraz o :D
Düşünsene beyinsin, birisi madde kullanıyor hooop anında bağımlısın hayırlı olsuun😂
Sıkıntı beyin o sırada çok güzel yerlerde :D Dünya diye bir şey yok :D
Beyin aslında onu geri istiyor :D
Beyine bak sen, sırf kendisi o hayatı yaşamak için istiyor yaniii😂😂 Rahata bak paşada ki, beden ölmüş müğğ kalmış mıığ umrunda değil😅
Eeee beyin öyle bir organ :D Mutluluk için uğraşır. Beyin seni hayatta tutmaya bakar ve hedonisti ihtiyaçların giderilsin yeter mantığındadır.
Isınma, barınma, gıda, üreme.
Bu ihtiyaçların yerine getirildikten sonra beyin uğraşmaz bile. Olanca derdi bu 4 ünü en iyi şekilde yaşaman çünkü sana en iy imutluluğu doğal olarak bunlar getirir :D
Ama sen yapay getirirsen, ve daha kolayı olunca da işte, beyin direk oraya
Vay, hormonel duyguların üzerine düşüyor demek ki. Kaç yıllık hayatım da ilk kez birisinden duyuyorum bunları 😂
Yani mesela, bir sigara içtiğimiz de mutlu oluyor mudur? 😂
Sigarada insanlar genelde ilk başladıklarında buhran icinde olduklarında bir çıkış yolu olarak kullanıyorlar. Nikotin zamanla alışkanlık yaratıyor.
Yine bir acı dindirme mevzusu var aslında düşününce 😅
Cevap
5Cevap
Beyaz şarap değil de şampanya olabilir mi?
Cıks, üzerinde beyaz şarap yazıyordu. Markası da, biricik miydi neydi. Erkek arkadaşım aldı, içine de enerji içeceği kattı. Ama sarhoş falan olmadım, kafası da yoktu. Yaşamadım. Etkisini daha sonra görür müyüm ki? Bence ilk için kötü bir şey içtim
Hayır etkisini sonra görmezsin, içtikten 15- 20 dakika içinde çakırkeyf olman gerekirdi...
Hayır, etki falan görmedim. Çay bardağıyla içtim, beğenmedim çünkü. Ama, keşke olsaydım. Çakır keyif tam anlamıyla ne oluyor? Sarhoşluk mu?
Hayır kafan güzel oluyor, hafif baş dönmesi o kadar...
enerjiyle şarap mı içilir yaa
Bilmem ki, erkek arkadaşım karıştırdı
Ben içiyorum iyide gidiyor ama beyaz şarapla
Etkisi olmaz, ancak yol yakınken vazgeçmelisin.
Benim kaybedecek bir şeyim yok, vaz geçmem gerekmiyor
Olur ıllakı
Ne gibi olur? Sarhoş falan olmadım. Kafası da yoktu yaşamadım. İlk deneyim için kötü bir secimdi bence ya
beraber deneyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar