ACİLL YARDIM ARKADAŞLAR?

Merhaba öncelikle herkese 😊
UZUN BİR KONU ÜŞENENLER OKUMASIN!
Direk konuya gireceğim duygularım karısık ne düşünüceğimi şaştım lütfen akıl verin ben aklımı kaybetmek üzereyim..
dersaneye gidiyorum ve ölçme sınavı yapılmıştı yapılmadan önce karışık sınıflardaydık sınıfa ilk girdiğimde sadece 4 erkek vardı 1 kişi hariç digerlerini tanımıyordum ve ilgimi çekicek kadar tip yoktu hiçbirinde taa ki böyle düsündükten hemen bir ders sonrasında sırada otururken adı x olsun x kişisi bir tane normal kız arkadaşına ( bu arada ağız okuyabilme yetenegim varmış sessiz bir şey denildiginde anlamam asla ama bunda ne dedigini tam okudum resmen 🤭😂) 2 sniyeligine bana bakarak şu kız güzel mi diye kıza sordu ben okudum ağzını ve dışarı çıktım rahatsız oldum ve tipi normal yaani karateri de şu an bildigim için çocuk gibii saf temiz❤😁
Daha sonra bir iki ders sonrası derse girdigimizde x yoktu sınıfta o sonradan geldi ve türkçe hocamız x kişisini övmeye başladı bune yakışıklılık baby face kızların hayallerindeki gibi falan filan demeye başlayınca ne oluyor dedim kendi kendime kendine gell sonra bi baktım bu çocuk ilgimi çekmeye başlamış tenefüslerde bakıyo gülümsüyor falan ben tabi kaptırmaya başladım kendimi ama sınav senesinde oldugum için olmaz zaten o busene gidebilir de belki o yüzden bağlanmak istemiyorum ama yüzünü bi görseniz öyle masum öyle temiz bakıyor ki bugün görmek için sınıfına hocaya soru soruyormuşcasına gidip bir iki dklıgına görmek istedim şunu da unutmamalıyiz ki kim olursa olsun fazla fedakarlık vefasızlık getiriyor yıllarca deneyimlemiş olarak konuşuyorum kendimi yeni yeni toparladım en basitinden 3 senelik bi ilişki mi denir ilişki bile denmez belki takıntılıktı bilmiyorum adı her neyse lise aşkıydı diyebilirim özetle ve ne süreçlerden geçiyor insan yoruluyor sabrediyor yıpranıyor kısaaca...
sizden ricam YAZSAM İLK ADIMI ATSAM KAYBEDEN OLUR MUYUM KORKUYORUM X İN ARKADAŞI şu an YAZARKEN İSTEK ATTI SİZCE O MU ATTIRDI YOKSA BENİM KAFADA KURMA DEVREYE Mİ GIRDI JDHSKDJD..
ACİLL YARDIM ARKADAŞLAR?