Yeme & İçme Turşu limonla mı daha güzel olur yoksa sirkeyle mi? Minel-Ask Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Turşu limonla mı daha güzel olur yoksa sirkeyle mi?Eminim daha önce sorulmuştur bende bı soram didim ☺️☺️🤭 Delimi ne limonla olur tabi 🙄 Hoppp ağzını topla melos buda sorumu Tabiki sirkeyle olur aksini dusunme bile 🙄 Sanane hangisiyle güzel olursa olur bıraktı biz dusunek onu sen isine bak demezsiniz dimi 🥺🥺 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Turşu limonla mı daha güzel olur yoksa sirkeyle mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 878 cevap paylaştı. Limonlu tursularin en iyisi bile cok kotu.. bizim alisik oldugunuz lezzet sirkeli ve cok az limon ilave edilmis tursulardir. Markali vs tum tursular da sirkelidir esasen. Gida sektorunde oldugumdan dolayi biliyorum bunu. 2 0 Yorumla
renatocolossus Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl sirke... adile teyzeden taraf olalım biz... münir özkul'u da severdim.. 2 0 Yorumla
Birtebessumyeter Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Tabikide sirkeyle muhtesem olur limonla tursumu olur hic annemde yaparsi tursu fasulye tursusu kiraz tursusu muhtesem lahana tursusu yapardi 1 0 Yorumla
bendeakrebim Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 522 cevap paylaştı. Biz yaparkn hem limon hem sirkee😁 koyuyoooz çok süper oluyor dene bak. 1 0 Yorumla
Sokrates1977 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 41% +1 yıl onu bunu bilmem,resimdekiler için Allahtan rahmet dilerim. 4 0 Yorumla
DenizinDili Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl Turşuya, akşamın Melteminde katacaksın güneşin kızıllığı limona düşmeden... 2 1 Yorumla VeraEspiga +1 yıl Çok etkilendim bu cümleden 😄😂 Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 502 cevap paylaştı. Ben bilmez az önce anneme yaptırdım ikisini de koydu😀 2 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. sen bir milleti silip süpürmüştün... yeniden başlamışın eklemeye.) sirke bence 1 0 Yorumla
SacmaSapanAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Evde turşu yapan biri olarak söylüyorum bunu. Ikisini de aynı oranda kullanıp bol sarımsaklı yapmayı deneyin. Muhteşem oluyo... 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Sirke ile iyi oluyor. 2 0 Yorumla
fark_var Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Adile Naşit ve Münir Özkul. Çocukluğumuz gençliğimiz.. Eski tatlar kalmadı.. 1 0 Yorumla
PLoresima Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 68% +1 yıl Ayni soru paylaşani görünce , pişti olmuş hissi 😂😂 0 0 Yorumla
Alcatraz1995 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl böyle bir nicke sahip üye vardı sitede ne oldu acaba ona 0 0 Yorumla
Mavili1905 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Tuz ruhuyla daha hoş oluyor. :D 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Onu önce sen bı dene bakalım eğer güzel olursa bizde denerik ☺️☺️☺️🤭😊 Yorumla Mavili1905 +1 yıl Gözüm kesmedi. :)) Yorumla
mtz123 Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl 😂😂😂 Yok yokk. Havalardan sanırım millet ne soracagınıda sasirdı anacımm, gecelim siradaki soru lütfenn 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Fark etmez olsun da nasıl olursa olsun :D d 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sirkeyle. 2 0 Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. The sirke tabisi 2 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her ikisi de 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Turşu sevmem 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Sirkeeee 😄 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sirke 😂😂 1 2 Yorumla Sorumsuzuyeeee +1 yıl Limooooooonnnnnnnn😂😂😂😂😂 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Limonla 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sirke ile#emre00 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sirke iyi olur 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar