An itibari ile kendime her zamanki meyveli yoğurdumu hazırladım 😊 Her ne kadar hazır meyveli yoğurtlar satılıyor olsa da güzel bir kâse ev yoğurduna taze meyveleri eklemek gibisi yok 😍 Siz de sever misiniz? Hangi meyveleri tercih edersiniz?
Ben bunu hiç denemedim. Denemeyi de düşünmüyorum. Muzu sadece yulaf ezmesini yaparken kasenin içine doğrayıp katarım. Onun dışında yoğurt yerken meyve koymam, sade yerim. Yoğurdu sade yemeyi seviyorum.
Ben de poratakalı seviyorum, ama şu an sanırım zamanı değil, çünkü düzgün çıkmadı en son aldıklarım, belki konulan meyvelerden dolayı tadları farklı olur diye sordum teşekkürler
Bazen yapıyorum, özellikle çilek, muz veya şeftaliyle karıştırıp yemek güzel oluyor. Ama sade yoğurt da severim, meyve bazen tadını bastırabiliyor. Daha çok ev yapımı yoğurdum varsa meyvesiz tercih ederim, hazır yoğurtlarda meyveye ihtiyaç oluyor bazen. Çocukluğumda çok yapardık, şimdilerde ara sıra canım çekiyor. Özellikle yaz aylarında ferahlatıcı bir ara öğün oluyor. Meyveler taze ve doğal olmalı, şeker eklemeye gerek yok. Denemeyen kaçırır bence. Yani kişisel tercih.
En İyi Cevaplar