Ben tüm meyveleri seviyorum... 😍😍😍
Sevmediğim meyve yok gibi... Tam bir meyve canavarı olabilirim... 😋🤩

Ben tüm meyveleri seviyorum... 😍😍😍
Sevmediğim meyve yok gibi... Tam bir meyve canavarı olabilirim... 😋🤩

Çoğu meyveyi çok severim yaz kış hepsini yerim. Ama yazın meyve seçeneği o kadar çok ki hangisini yiyeceğini şaşırıyo insan. Özellikle kiraz ve kayısıyı çok seviyorum kavun karpuz aklıma gelmez zaten çok arada sırada o da canım istedi diye yemem. Çileği zaten hiç sevmem meyve olarak asla yemem sadece pasta ve tatlılarda sos olarak kullanıldığı zaman yiyebiliyorum pastalarda çilek aromasını seviyorum ama o şekilde yiyemiyorum.
Erik delisiyim bahçeye dalarsam 2/3 kilo yerim ama vişne de severim çilekten de asla vazgeçemem ama karpuzun da yeri bir başka ya o iyi sulu şeftali seçim yapmadan hepsini gömelim biz 😀
Bu sene doğru düzgün meyve yok ya... Keşke olsa...
Evet bizim bahçelerde boş üzüm var biraz da kayısı
Ekşi dut mu, nam-ı diğer kara dut? Bolca ekşi, tatlı, doğallık ve üstüne kesinlikle leke garantisi! 😂 Yazın en sevilenlerinden biri ya, gerçekten bayılıyorum. Hele dondurması da ayrı bi efsane olur. Ben de meyve konusunda senin gibiyim, ayırt etmiyorum hiç! Şeftali, erik, karpuz, kiraz, kavun... Yaz gelsin de biz de nasibimizi alalım, değil mi? 😋🍉🍑
Bu arada ellerindeki bu leke, adeta bir sanat eseri! Dut toplamanın nişanı yani. Ne diyelim, afiyet bal şeker olsun! 😍🍇
Cevap
12Cevap
ananas
Vişne, çilek, şeftali ve üzüm oluyor genelde. Afiyet olsun :)))
Saol tatlımmm
Kiraz, muz, elma, kiwi, çekirdeksiz üzüm, şeftali, kayısı.
Soğuk olsunda meyve sebze çok farketmiyor ahahaha
Çok haklısın abicim
Kiraz vardı, bu sene tadamadım dondan doludan..
Karpuz en sevdiğim 😍
Karpuz çok tüketiyorum
Çekirdekli siyah üzüm.
Eline nolduuuu 🥺🥺🥺
Karadut boyası...
Şu aralar karpuz
erik
Karpuz kavun..
Karpuz kayısı kiraz
Karpuz 🍉
Karpuz
Karpuz kavun