Macquarie Üniversitesi'ndeki araştırmaya göre meyve ve sebze yiyen erkekler, et yiyen erkeklere göre daha çekici kokuyor. Sen ne diyorsun? #Bendeakrebim#BenceDopru😁😂🧿 Bence koku ve çekicilik arasında kuvvetli bir bağ var sizce haksızmıyım?
Araştırmalar; meyve ve sebze yiyen erkek en çekici kokuya sahiptir diyor. Sen ne diyorsun?
bilimadamları niye böyle gereksiz şeyler araştırır ki git yenilenebilir enerji kaynaklarını araştır dünyayın içine ediyoruz kodumun bilim adamı da meyve sbze yiyen erkek daha çekicimi kokar diye araştırma yapsın yazık yani
Yapılabilir en lüzumsuz araştırmalardan birisi.. Nasıl bir ortamda bu arkadaşlar ilginç.. Neyi arastirmadik? Koku koku evet koku. . sebze et getirin !! Erkek de çekicilik ! İnsanlık için muthis bir adım. . :))
Sadece erkekler degil. Butun insanlar icin gecerli. Meyve sebze yiyen bunye sürekli et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen bunyeden daha saglikli olur. Daha güzel kokmasinin sebebi bu.
En İyi Cevaplar