Valla parfumde ten uyumunu tutturmak zordur . Ben bu yasta hala kendıme uygun kokunun tam olarak hangısı olabılecegını kesfedemedım tam olarak , ama size şoyle hızlı gençlik dönemlerimden gelısıguzel rövaşata 3 tane parfüm atayım :)
1 - Creed aventus ; Tartışmasız benım kullandıklarım arasında en iyisi , kendine has dumansı kokusu ile ananasın birleşimi oldukça cezbedici gelir bana , tanımadığım insanlar çevirip sordu çoğu zaman, oldukça fresh ve özellikle yazın kullanabileceğiniz bir parfüm.)
2- Dior homme intense ; Unisex diye satılsa sırıtmayacak bir koku , ağaç kabuğu ve ruj kokusunu çağrıştıran albenisi yüksek bir edp parfümdür. Kullandıktan sonra ilk 30-35 dakikaya aldanmayın. ikinci 30 dakikada ortaya çıkıyor güzelliği. Çok sofistike , özellikle geceleri kalabalık ortama gireceksem vazgeçilmezim oluyordu. ( du diyorum çünkü 100 ml fiyatları bile bayagı luks oldu son zamanlarda )
3-Terre d hermes : Old hissedenlerin mutlaka deneyimlemek isteyeceği bir kokusu var bana göre , ben bunu 2016 yılında sıkarken kendımı 40 yaslarında 3 cocuklu mutlu mesut fıstık gibi esıyle avrupaı seyahate cıkmıs bır adam gıbı hssedıyordum.. sızı alır uzaklara goturur.. kokusunu soyle tarıf edeyım yagmur sonrası olusan toprak kokusunun ustunuze sınmıs halı.. nıtekım ağır kokudur uzun sure ustunuzde kalır gunluk monoton yasantıda degılde ozel bır randevıda sıkmanızı tavsıye ederım.
Erkek parfümleri genelde aşırı ağır oluyor ve hepsi tıraş kolanyası gibi kokuyor hiç hoşuma gitmez. Fresh , çok ağır olmayacak kokuları eviyorum erkekte.
Ben seksi Men 212 kullanıyordum. Çok iddialı bir kokusu var ama son zamanlarda fiyatı 1000 lirayı geçti. Artık o kadar da değil dedim. Alternatif arayışındayım.
Kokuyu biliyorum ve adını verdiğim sayfadan almıştım. Emin ol kokusunda hiç bir fark yok kalıcılığı da bana göre daha üst seviyelerde. Aynı kokunun kadın için olanını kullanıyorum. Şans verip denemeni tavsiye ederim, pişman olmayacağından da adım kadar eminim😌 @milf-sever