Zeytinyağlı taze fasulyeyle bulgur pilavının yanına başka ne eklenebilir? Salata malzemelerim yok! Cacık yapmak istedim, salatalık olmayınca haliyle o da olmuyor. Yoğurt, ayran, turşu ya da başka ne olabilir?
Taze fasulyenin yanına ne gider, siz yeşil fasulyenin yanına ne gider diye düşünüyorsunuz?
"Taze fasulyenin yanına ne gider?" demişsin. Taze fasulyenin yanına bence en güzel makarna gider. Ben en çok fusulli makarna yapıyorum, hem kızım, hem de eşim çok seviyor. Senin yaptığın gibi bulgur pilavı da yakışır tabi ama benim tercihim makarnadan yana olur.
taze fasulye - makarna- salata
"Zeytinyağlı taze fasulyenin yanına ne gider?" dersen de onun yanına karbonhidrat olarak patates salatası, enginar, kısır, mercimek salatası gibi soğuk mezeler öneririm. "Yeşil fasulyenin yanına ne gider?" sorusuna cevabım zeytinyağlı soğuk mezeler gider olacaktır. Ben öyle yapmayı tercih ediyorum.
zeytinyağlı taze fasulyenin yanına bulgur gitmez, mutlaka ama mutlaka pirinç pilavı gider bu bir. ikincisi bunların yanına mutlaka cacık gider ve yapmayı başaramadıysan markette hazır cacık satılıyor ondan al
500 gram yoğurt 4 su bardağı soğuk su 3 adet salatalık 4 yemek kaşığı ince bulgur 1 tepeleme yemek kaşığı kuru nane 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz Süslemek için: 1 tutam dereotu
Soğuk su ve gerekirse buz kullanmanız daha lezzetli olmasını sağlıcaktır bulguru bir tencere alın ve üstüne geçecek kadar su ekledikten sonra ocağın altını açıp 10 dakika kadar haşlayın haşlanmış bulgurları soğuk sudan geçirin ve süzün alacalı doğradığınız salatalıkları küp küp doğrayın yoğurdu suyla birlikte güzelce çırpın içine salatalıkları haşlanmış nohutu haşlanmış bulguru tuz zeytinyağı ve rendelenmiş sarımsağı ekleyin son olarak kuru naneyi de ilave edin ve güzelce karıştırın
500 gram yoğurt 4 su bardağı soğuk su 3 adet salatalık 4 yemek kaşığı ince bulgur 1 tepeleme yemek kaşığı kuru nane 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz Süslemek için: 1 tutam dereotu
Soğuk su ve gerekirse buz kullanmanız daha lezzetli olmasını sağlıcaktır bulguru bir tencere alın ve üstüne geçecek kadar su ekledikten sonra ocağın altını açıp 10 dakika kadar haşlayın haşlanmış bulgurları soğuk sudan geçirin ve süzün alacalı doğradığınız salatalıkları küp küp doğrayın yoğurdu suyla birlikte güzelce çırpın içine salatalıkları haşlanmış nohutu haşlanmış bulguru tuz zeytinyağı ve rendelenmiş sarımsağı ekleyin son olarak kuru naneyi de ilave edin ve güzelce karıştırın
Zeytinyağlı taze fasulyenin yanına en çok sade makarnayı yakıştırıyoruum canım. Evde sadece yoğurt varsa ayran yapabilirsin, taze fasulyenin yanına çok yakışıyor. Turşu olarak hangi turşun var bilemem ama bence taze fasulyenin tadı zaten ekşimsi, bu yüzden yanına ayran gider en güzel.
En İyi Cevaplar