Yeme & İçme Düdük makarna yapacağım, neyli olsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Canım makarna çekti, sos önerisi verir misin? Açım aç, göt göbek büyüdü derdim yokVakit mevhumu gözetmeksizin istediğim saatte istediğimi yerim, ohhh yarasın bana Düdük makarna yapacağım, neyli olsun? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
phantomgurl Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl ben genelde pilav gibi pisirir suyuna sarimsak atarim, suyu cekmeye baslayinca icine birkac cesit peynir, oh miss gibi oluyor.Ayri tavada manti sous gibi teryeagli salca kavuruncada fena olmuyor.Hizli sos olarak aklima baska birsey gelmiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl EIG kardeş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kyk gel... Gel... Görürüsün makarnayı sen... Gel sen hele gel... Dünyaya küserain ellam... Bırak makarnayı ingilizcesini duysan tiksinirsin 😑. COME TO HERE you will see something...Pastırmalı yap 1kg o zaman yenilebilir düzeye gelir... 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Sicilya Usulü Penne Makarna Nasıl Yapılır? ↗ On numara sos ama bu makarnaya gider mi pek emin değilim. 0 0 Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 617 cevap paylaştı. Peynir serp ustune 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar