Alışveriş & Hediyeler Damat bohçası hazırlıyorum sizce nasıl? dağgülü0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eksik olanları yazarsanız sevinirim daha neler almalıyım iç giyim hariç ☺️? Damat bohçası hazırlıyorum sizce nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Article Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Bohça değil o kutu kutu bohça öyle olmaz bir kere , tesbih eksik 0 2 Yorumla dağgülü0 +1 yıl Aynı şeyde ben yaptırdım tesbihde Yorumla Article +1 yıl He tamam o zaman , o ne aldıki sana? Yorumla
M-e-d-u-s-a-a Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Cok güzel olmus😊 1 2 Yorumla dağgülü0 +1 yıl Daha birsürü parçası var havlu yaptırıyorum alınıcak çok şey var neler koya bilirim acaba daha 😊 Yorumla M-e-d-u-s-a-a +1 yıl Gömlek, kravat, kol dügmesi, kemer ve cüzdan, lif, pijama takimi, tesbih. Bunlarin icinden almadiklarin varsa alabilirsin😊 Yorumla
Ehemmiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 55% +1 yıl Guzel gunlerde kullansin, tatli telas 😊 1 0 Yorumla
savasdinc Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çok Şanslı bir Adam :) 0 8 Yorumla savasdinc +1 yıl Tebrikler bir Omur Boyu Mutluluklar Yorumla dağgülü0 +1 yıl Traş makinası ve parfümü aldırdım gelicek iyiler mi sizce erkeksiniz bilirsiniz? Yorumla savasdinc +1 yıl Keşke Braun Serilerinden Alsaydin Biraz Pahali Ama Omrluk Kullanirdi Parfum Olarakta Avon True Life Yesil bir Bak Derim Çok Güzel bir Kokusu Var Yorumla savasdinc +1 yıl Ama Alsaydin Tras Makinesi Kotu Değil Güzel Ama Parfume bir Bak Pişman Olmazsın Yorumla dağgülü0 +1 yıl Buda kaliteli bir ürün 120 tl en pahalısı olsun iyi olsun dedim bunu önerdi adam değişeym öyleyse hemen parfüm de 150 tl aldım en ağır erkek kokusu dedi fiyat olarak degil ama kalıcı olarak Yorumla savasdinc +1 yıl Makine Kotu Değil Ama Dedigim Parfumde Israrciyim Şimdi İçin Değil Ilerisi İçin bir Bakmani Tavsiye Hemde Pahali Değil Çok Kaliteli Yorumla dağgülü0 +1 yıl Tamam öyleyse ben o üründen de istiyeyim 😊 çoook TSK ederim benim paşam herseye layık Yorumla savasdinc +1 yıl Ben teşekkür Ederim bir Omur Boyu Mutluluklar :) Yorumla
Ayzıiıtt Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alıp kaçalım. 1 3 Yorumla Bitirim10 +1 yıl Aramizda uyanık var😁 Yorumla Ayzıiıtt +1 yıl 😄😄 Yorumla Bitirim10 +1 yıl Bohcayi belese getirecen dimiii😂 Yorumla
En İyi Cevaplar