Psikopatlar bitter seviyor! Siz çikolatayı nasıl seviyorsunuz?

Bir araştırmaya göre psikopatlar bitter sever. Ya siz çikolatayı nasıl seversiniz? Sütlü mü, fındıklı mı, fıstıklı mı?
#Bendeakrebim
Appetite dergisinde yayınlanan araştırmaya göre bitter sevgisiyle ‘psikopatlık’arasında bir bağ var.
#BittersevemAmaSadeKahveSeverimPsikopatmıyız😁
Güncellemeler
+1 yıl
Avusturya Innsbruck Üniversitesi'ndeki araştırmacılar 1000 kişi üzerinde iki deney yaptı. İlk deneyde kişilere çok geniş bir yiyecek içecek listesinde bir sıralama yapmaları istendi. 2. deneyde ise kişilik testi ile psikopatlık, sadizm, narsisizm eğlimleri ölçüldü. Psikopatlık eğilimi gösteren insanlar; cin, sert kahve, bitter çikolata gibi sert ve acı yiyecek-içecekleri üst sıralara koydular. Bu tarz eğilimleri olmayan insanlarda ise bu yiyecek-içeceklerin hep alt sıralarda kaldığı görüldü.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak; Sade kahve içmek, bitter çikolata yemek bizi direk psikopat yapmıyor. Yalnızca psikopatlık eğilimi gösteren insanların sade kahve ve bitter çikolatayı daha çok seviyor olduğu saptanmış.
Ben senelerdir sert, sade üstelik şekersiz kahve içiyorum. Herkes için geçerli olsaydı, ben çoktan psikopat olurdum...😁