Yeme & İçme Bitter çikolata aşığı olanlar? 😍? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Buna bayılıyorumm siz? farklı bir bitter çikolata öneriniz var mı? Bitter çikolata aşığı olanlar? 😍? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Bitter ve beyaz çikolata bayılırım sütlü falan bozuyo beni😂 0 0 Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Ben daha çok normal niye yiyorum bu bana çok ağır geliyor bitter çok acıyor ağır geliyor 0 0 Yorumla
Ayşetatilde007 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bana ait benim parç * olan bir bitterim var istersen eğer call me 0 0 Yorumla
Rafayelll Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl %85 kakao?Adam öldürür o 0 1 Yorumla Soran +1 yıl otursam hepsini yerim ama işte 😫 Yorumla
BenBayHiçkimse Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Beyaz çikolata adamdır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl en en enn şekerlisi seviyosun yani 😂😂 Yorumla BenBayHiçkimse +1 yıl Bizim hayatımızda yeterince acı var hanım abla 😂 🌼 Yorumla
pallmallbora Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Acı ama gerçek bit tat 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yedikçe gerçekten gerçek çikolata buymuş diyosun alışıyosun diğerleri çok tatlı geliyor bana ve gereksiz şeker vücuda giriyor her hastalığın habercisi şeker zaten Yorumla pallmallbora +1 yıl Henüz gerçekten çikolata buymuş demedim, kakao yiyormuş gibi hissediyorum, gerçek nir çikolata yemiştim ve bitter değildi. Aaah ah 😢 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 565 cevap paylaştı. Ben az önce yedim karam 0 0 Yorumla
hemde-çoook Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Sütlü severim ama çikolataya hayır diyemem 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. bak şu şansa bendr beyaz çikolata seven biriyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bitter ve beyaz çikolata bayılırım sütlü falan bozuyo beni😂
Ben daha çok normal niye yiyorum bu bana çok ağır geliyor bitter çok acıyor ağır geliyor
Bana ait benim parç * olan bir bitterim var istersen eğer call me
%85 kakao?
Adam öldürür o
otursam hepsini yerim ama işte 😫
Beyaz çikolata adamdır
en en enn şekerlisi seviyosun yani 😂😂
Bizim hayatımızda yeterince acı var hanım abla 😂 🌼
Acı ama gerçek bit tat
yedikçe gerçekten gerçek çikolata buymuş diyosun alışıyosun diğerleri çok tatlı geliyor bana ve gereksiz şeker vücuda giriyor her hastalığın habercisi şeker zaten
Henüz gerçekten çikolata buymuş demedim, kakao yiyormuş gibi hissediyorum, gerçek nir çikolata yemiştim ve bitter değildi. Aaah ah 😢
Ben az önce yedim karam
Sütlü severim ama çikolataya hayır diyemem
bak şu şansa bendr beyaz çikolata seven biriyim
fazla yiyemem bitterden en fazla 1 parça
Seviyorum
Nefret ederim
Başka bir şey zannettim hsncnsznb
sütlü varken bitter pehhh.
Asla sevmem ve yemem de
👅👅👅👅 bayılıyorum
yiyenler tercihim