Yeme & İçme Yemek dediğin nesiz olmaz? Etsiz mi, yağsız mı, salçasız mı, soğansız mı? bendeakrebim Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisi olmadan o yemek olmaz?Bu minnoş gibi düşünüp cevap verenlere teşekkür 😊Etsiz yemek mi olur?Yemeğin salçalısı makbuldür!Yağsız yemek mi olur hasta yemeği gibi!Herşey olur da soğansız yemek asla olmaz!#Senhangisisin? #Bendeakrebim Yemek dediğin nesiz olmaz? Etsiz mi, yağsız mı, salçasız mı, soğansız mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Peacefulhuman Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 69% +1 yıl Aromasız olmaz.Gerek taze otlarla gerekse baharatlarla çeşnilendirilen yemek bana göre en güzeli oluyor. 0 0 Yorumla
ankakusuözeldir Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl bu arada bende akrebim 🙋♀️😊ben acili baharatli severim genelde 1 4 Yorumla alkollerin_efendisi +1 yıl Akrep değilim ama ben de acılı , baharatlı severim.Yaşasın yemek yemek ve güzel yemek yapan kızlar :D Yorumla ankakusuözeldir +1 yıl @alkollerin_efendisi ahahah evet güzel yaparim güzel yerim 😊hem aci hem tatli Yorumla alkollerin_efendisi +1 yıl @ankakusuozeldir Evet, tam istediğim gibi : ))))) Yorumla ankakusuözeldir +1 yıl @alkollerin_efendisi 👏🏼😎😉 Yorumla
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 878 cevap paylaştı. Etsiz olmaz.. ve duruma gore kolasiz ayransiz ya da caysiz olmaz :) kahvalti da domates peynirsiz olmaz. 0 0 Yorumla
SevilesiŞeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Damak tadıma hangisi uygunsa her yemekte farklı bir şey kullanılır bence anlamasam da😂 0 0 Yorumla
MrOzten Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Soğan ve salça bir çok yemeğe lezzet verir. Ancak lezzetli olması için ete veya yağa gerek yoktur. Yağ yemeği yumuşatmak amacıyla kullanılır. 0 0 Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Yağ salça soğan olmalı... Eti et gibi sebzeyi sebze gibi yemeyi seviyorum o yüzden etsiz olur da diğerleri olmadan olmaz... 0 0 Yorumla
Vat-Ken-Ay-Du Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Salatasız turşusuz yoğurtsuz olmaz illa kesen bir şey olacak. 0 0 Yorumla
uçan-ruh Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Tuzsuz olmaz tuz olmadiginda yemekler bana gore tatsiz oluyo 0 0 Yorumla
DevilInMe Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Etsiz olabilir, sebze yemekleri ne güne duruyor? #siteüyesi 0 0 Yorumla
SimaS Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Bence yağsız olmaz çünki yemeklerde mutlaka en çok kullanılan yağ... 0 0 Yorumla
korkusuz_fr Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Et ve yağ kesin olsun salça gerekirse soğan olmasada olur 0 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 947 cevap paylaştı. Soğansız olur diğerleri olmadan olmaz.. 1 0 Yorumla
siccil Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Yalnız olmaz. 1 2 Yorumla bendeakrebim +1 yıl Ohooo ona girersek.. huzur ilk başta🤚🏻 Yorumla siccil +1 yıl Yemeğe lezzet katan insandır. Pul biber tuz kimyon nane bahane. Yorumla
MEKANSIZCYHNL Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Yemek dediğin etsiz olur. otçulumdur aslında. 0 0 Yorumla
Birdemett Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 649 cevap paylaştı. Yagsiz ve tuzsuz olmaz.. 0 0 Yorumla
ahmetgökdemirpala Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl mevcud gösterdikleriniz yeterde artar 0 0 Yorumla
Kelemss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Soğansız olabilr yemekte soğan asla yemem🤣 0 0 Yorumla
Hakan_rbn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl kesinlikle tuz. çok olmasa bile birazcık olmalı. 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soğansız 0 0 Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Etsizz yemem 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar