Farklı bir kahvaltıdan bahsediyorum gelmişler burda saçma sapan kahvaltılık öneriyolar
Sabah anneme kahvaltı hazırlamak istiyorum?
Farklı bir kahvaltıdan bahsediyorum gelmişler burda saçma sapan kahvaltılık öneriyolar
- Salatalığı 4 e böl domatesleri güzelce soy doğra al tabağa üstüne zeytin yağı gezdir limon sık biraz nane veya kekik
- kaşar - peynir çeşitlerini tabağa koy
Zeytinlerinde üstüne zeytinyağ dök siyah zeytine biraz pulbiber yeşil zeytinin üstüne kekik dök
1 tatlı kaşığı kaymak üstüne bal gezdir
Reçel çeşitleri olabilir
Tulum peyniri ve tereyağ tabağı yapabilirsin
Yumurtayı göz veya omlet yapabilirsin haşlarsanda yine üzerine hafiften zeytinyağ ve kekik pulbiber efsane olur
Krep veya kızartma çeşitlerindende biraz eklersen on numara beş yıldız kahvaltı 🙈
Edit :işlenmiş ürün tüketmediğimden salam sucuk sosis yazmadım arzuya göre ekleyebilirsin
Cicek topla cicek koy masaya peynir dilimleriyle canima annem yazisi yaz işte sıradan seylerle farkli seyelr yap
Kahvaltı lan bu ne bilgisi omlet salatalık domates ekmek kızart recep peynir zeytin salam ve ya sosis sucuk salam yap çay ve ya portakal suyu tamam işte
Terbiyenle takın terbiyesiz
Terbiyeli anlattım bence ben kahvaltıyı yani sen benim terbiyeme laf soylucegine sen kendine bak kahvaltı nedir nasıl hazırlanır sen google amcana sor
Ya bir kes istediğim gibi şeyler elde edemedim buraya yazdım git ergen ergen triplerini tanıdıklarına at
Bu trip değil senin ayıbın kaç yasindasin kahvaltı hazırlamayı bilmiyorum bir de laf yapiyosun utan bence
Kahvaltılıkları güzel bir sunum ile sun.. Portakal suyu ve yanında menemen yap:)
Cevap
6Cevap
Anne çok sevdiğim biri gelicek de erkenden kaldırıp kahv6 hazırlat.
Sonra senin içindi papatyam <3 ben hazırlamayı bilmiyom da 👼 de fdsgd sonra totoşa terliği ye 🤭
Kahvaltilik ne varsa koy. Patates kizart işte omlet yap. Bide çay oturun yiyin
Farklı birşeylerden bahsediyorum?
Kahvalti da farkli ne olabilir en fazla menemen olur kahvalti bu. Otur gozleme aç ozaman
Dolapta ne var soyle bakalım... Yapalım bişeyler...
Menemen, tost, salata hazirla. Kahvaltida yapilcak zor seyleri hazirla :)
Kahvalti kolay is. kahvaltilik ne varsa masaya koy. cay demle. bir omlet de yapsan tamamdir.
Öyle basit bişey istemiyorum:)
Tamam kuzu cevirme yap. kahvalti icin farkli olur gsjasgaja
Menemen yapabilirsin... yumurta haşlabilirsin... birazda börek falan alirsin
Yav kahvaltı kahvaltı iki yumurta kırsan olur
İnternetten yaz kahvaltılık tarifler bitti
Ekmekte mi yok en basiti koy ekmegı onune kemirsin
Ya bilgin yok bari yorum yapma terbiyesiz
Sucuklu yumurta yap tamam😁
Kaç yasindasin
Üniversite de okuyorum haftaya gidicem gitmeden önce sürpriz yapmak istiyorum?
Guzel bir salata yap omlet severse yanına peynir gibi şeylerde sofrayı zenginlestir
Patates kızartması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar