Spor Hangi ülkeyi sadece bisiklet turu yaparak gezmek isterdiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Hangi ülkeyi bisiklet turuyla gezmek isterdiniz? #YazBurada Güncellemeler+1 yıl Bisiklet Hangi ülkeyi sadece bisiklet turu yaparak gezmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Önce Türkiye'yi bisikletle gezeyim de başka ülkelere de sıra gelir 1 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Bisikleti bıraktım ben ya. 10 sene bindim, bisiklete bindiğim süre boyunca tür fikri hep aklımdaydı ama yapamadım. Ama yapacak olsaydım, Türkiye'yi gezerdim. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kendi ülkemden başlamak isterim.Sonra balkan ülkeleri.Son olarak İtalya 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Monako, Malta, Lüksemburg gibi küçük Avrupa ülkeleri. 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Türkiye yi kendi ülkemi bütün ülkelerden daha güzel yerleri var lakin pek güvenli değil:) 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bisiklet turu yorucu oluyor benlik değil 1 0 Yorumla
IKAFAMAGÖREI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bisikletle değil klimalı araba olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Güzel soru suskun cicegim ulkemizi
Önce Türkiye'yi bisikletle gezeyim de başka ülkelere de sıra gelir
Bisikleti bıraktım ben ya. 10 sene bindim, bisiklete bindiğim süre boyunca tür fikri hep aklımdaydı ama yapamadım. Ama yapacak olsaydım, Türkiye'yi gezerdim.
Hollanda ya da Ukrayna olabilirdi.
İtalya
Kendi ülkemden başlamak isterim.
Sonra balkan ülkeleri.
Son olarak İtalya
Monako, Malta, Lüksemburg gibi küçük Avrupa ülkeleri.
Türkiye yi kendi ülkemi bütün ülkelerden daha güzel yerleri var lakin pek güvenli değil:)
Bisiklet turu yorucu oluyor benlik değil
Hollanda
ispanya veya italya olabilir gibi
kesinlikle norveç
Bisiklet cenneti Hollanda olabilir.
nedense aklımdan finlandiya geçti
Önce Türkiye'yi sonra yeni Zelanda
Bisikletle değil klimalı araba olsun
Amstardamda yıllarca gezdim
Slovenya
Amerika
Hollanda veya çin çünkü her yer dümdüz yokuş yok