Merhabaa 🌸
Ben daha önce hiç kamp yapmadım ama deneyimlemeyi çok isterdim. Özellikle yaz geceleri aşırı keyifli olurdu sanki.. #YazBurada

Merhabaa 🌸
Ben daha önce hiç kamp yapmadım ama deneyimlemeyi çok isterdim. Özellikle yaz geceleri aşırı keyifli olurdu sanki.. #YazBurada

Bayram da sapancaya gittim. Kamp yaptık. Sabah uyandığımız da o toprak kokusu kadar güzel bir şey olamaz. Gece ise diğer canlıların sesleri müzik gibi geliyordu
Yaa ne güzel insanda stres falan kalmaz.
Kesinlikle öyle çok iyi enerji depoladım sjjsj
hiç kamp yapmadım ancak en güzel yanı doğanın sesiyle başaşa kalıp şehrin bitmek tükenmek bilmeyen ama hergün sizin kafanızın içini kemiren gürültüden kurtulmak olsa gerek temiz hava vs onları saymama gerek yok
Ateş etrafında bol çay ve muhabbet
Sırf bunlar için kamp yapılabilir bence.
Yağmur sesinde uyumak
Cevap
17Cevap
Yalnız kalmak
Sadece tek güzel yanı kafa dinlemek biraz huzur bulmak geri kalanı işkence sjjs böcük falan geliyor
Böcek dedin ya artık kamp yapasım varsa da yapmam bunu yazarken bile kaşıntı geldi ahxnxn
😂
Sürekli yaparım. Bana göre en güzeli gece olur çadırın içinde yatarken kulağa gelen dalga sesleri. Sabah uyandiginda çadırın kapısından bakınca o süt liman denizin güzelliği
kekomellerden ve orta doğululardan uzak bir ormanda kuş cıvıltıları içinde insanın kendini dinlemesi kadar huzurlu bir şey yok , akşam da ateşi yakıp başında geçmişi veya hayallerini düşünmek …
Doğanın O Güzel Kokusunu Hissetmek ☘️😊 Yeşilliği Özellikle Yağmur yağınca bitki çiçek ağaçların kokusu huzur Verir bana
Kışın kamp yapmak gibisi yok tavsiye ederim yağmur sesi ve ilk girdiğinizde uyku tulumu un içinde ısınmak için koşmak efsane bişey
ateş yakip sevdigim kadinla el ele tutusup ask yasamak
Bir kere insanlardan uzaksın doğayla içiçesin trafik yok gürültü yok hava kirliliği yok her şey doğal avlanırsan daha iyi olur
Ya bende yapmadım ama çok istiryum yaaaaaaa
Bende bendee
Nerde yaşıyorsun bence kamp yapmayı bende deneyimlemeliyim
Ömrüm kamplarda geçti
Çok isterdim. Doğayı çok seviyorum.
Yıldızlara bakmak
Hikaye antılması falan
Anlatılması*
Doğayla iç içe olmanız
Düzenli yaparım çok keyifli
Kamp yapmamak 🤣
Senin için o derece gereksiz diyorsun 😅