Tatil & Seyahat Kamp yapmayı seviyor musunuz? ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kamp yaparken yalnız mı olmak yoksa yanında biri mi olmasını istersiniz neden? ben yalnız kalamam biri olması şart 😂 Kamp yapmayı seviyor musunuz? Cevapla Kamp Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hiç kamp yapmadım. Ama yalnız keyifli olmazdı ya arkadaşlarla daha güzel olurdu. 1 1 Yorumla ceminc +1 yıl Haklısın yanında sohbet edebileceğin enerjik birisi şart 😂 Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Severim yalnız kalamam hem canım sıkılır hem biraz kurgularım 1 9 Yorumla ceminc +1 yıl Ben de korkarım ormanda koşarak eve giderim😂😂 Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Ben o panik haliyle evin yolunu bile bulamam 😅ruhani Varlık girdi mi devreye tek yapacaksam gider evin arka bahçesine kurarım daha iyi Yorumla ceminc +1 yıl Hahaha o kadar çok haklısın ki bir beğeni vermek istiyorum bu mesaja o yüzden en iyisi kalabalık olmak 😂😂😂🤣 Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Tek diyeni ormanda ayılar ya da domuzlar kovalasın 😅 Yorumla ceminc +1 yıl Yazıktır be kovalamasınlar çok korkutucu olur jsjsjsjsjs Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Ne yazığı bir tarafına güvendiyse çeksin çilesini 😅 Yorumla ceminc +1 yıl Döner dolaşır sonra bizi bulur kalabalık olduğumuz için😂😂😂🤣🤣🤣 Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl O kalabalıktan bir tane Battal Gazi ya da Tarkan çıkar 😅 Yorumla ceminc +1 yıl Biz yine de böyle ümit ediyoruz 😂 Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl 2-3 kafa arkadaş olursa tadından yenmiyor.🤣 0 1 Yorumla ceminc +1 yıl Aynısı bende mevcut 😂 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Severim, kamp yapacak olmanın asıl şartı tek başına vahşi doğayla iç içe olmaktır. 0 0 Yorumla
cigkofteseviyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Birinin olmaini tercih ederim 2 kişi ollsak yeterli dislanmak istemem jslsnxls 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 308 cevap paylaştı. Yapmamış olmama rağmen severim. 0 4 Yorumla ceminc +1 yıl Umuyorum ki bir gün inşallah yaparsınız o günü merakla bekliyor olurum 😂 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Sen niye merakla bekliyorsun bırak merakla bekleyecek biri varsa o ben olayım. 😂 Yorumla ceminc +1 yıl Haber verirsin diye merakla bekliyorum 🤣🤣 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Haber verince ne olacak dünya yörüngesini mi değişecek Kemal cumhurbaşkanı mı olacak 😌 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1 kez yapma şansım oldu, tekrar yapmak isterim. 0 1 Yorumla ceminc +1 yıl Umarım bir daha yaparsınız 😌
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Evet. Maks 32 gün çadırla seyahat etmiştim 2015 te 0 3 Yorumla ceminc +1 yıl Ben 2 gün anca dayanabildim 32 gün nedir ya 😂 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Sahil bandı kanka. Tekirdağ’dan çıkmıştım Antalya kemere kadar tüm şehirlerde takılmıştım:) Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Hataya kadar gidecektim de yemedi 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben korkarım kalamam, ruh halime bağlı. 0 2 Yorumla ceminc +1 yıl İlk başlarda öyle oluyor tadına varınca sürekli kamp yapmak istiyor insan😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi kendimi şartlandırırsam olur Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. İzcilik yapmışlığım çok. 0 2 Yorumla ceminc +1 yıl En zor işlerden biri Yorumla mdrx592 +1 yıl Çok keyiflidir. Evlendim. Mecbur ayrıldım. Özlüyorum. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karı işi ya.. yalniz yapacaksin adam gbii 0 2 Yorumla ceminc +1 yıl Tercih meselesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam mısın karı gibi ya Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. Bayiliyorink 1 1 Yorumla ceminc +1 yıl 🤩 Yorumla
Summervibess Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Biri olsun isterim korkarım çünkü 😔 1 1 Yorumla ceminc +1 yıl Aynı düşünceye sahibiz 😂 Yorumla
yazılımcı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl wow beni de götürrr 1 1 Yorumla ceminc +1 yıl İstanbul sınırları davetlidir 😂😂 Yorumla
raffim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Hic kamp yapmadim 1 5 Yorumla ceminc +1 yıl Umarım bir gün bu keyifli duyguyu yaşarsın 😂 Yorumla raffim +1 yıl Imkansız Yorumla ceminc +1 yıl Neden öyle Yorumla raffim +1 yıl Ailevinedenler Yorumla ceminc +1 yıl 🥹üzücü Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla ceminc +1 yıl Neden Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Karanlıktan korkuyorum baya kalamam o ortamda Yorumla ceminc +1 yıl Işıklandırma olsa da aynı şey geçerli mi 🙄 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Geçerli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet severim 1 3 Yorumla ceminc +1 yıl Teşekkür ederim 🤩 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rıca ederim Yorumla ceminc +1 yıl 🤩 Yorumla
Sonocbukucuu Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Sevmem 0 2 Yorumla ceminc +1 yıl Neden Yorumla Sonocbukucuu +1 yıl Bortu bocek sevmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç kamp yapmadım. Ama yalnız keyifli olmazdı ya arkadaşlarla daha güzel olurdu.
Haklısın yanında sohbet edebileceğin enerjik birisi şart 😂
Severim yalnız kalamam hem canım sıkılır hem biraz kurgularım
Ben de korkarım ormanda koşarak eve giderim😂😂
Ben o panik haliyle evin yolunu bile bulamam 😅ruhani Varlık girdi mi devreye tek yapacaksam gider evin arka bahçesine kurarım daha iyi
Hahaha o kadar çok haklısın ki bir beğeni vermek istiyorum bu mesaja o yüzden en iyisi kalabalık olmak 😂😂😂🤣
Tek diyeni ormanda ayılar ya da domuzlar kovalasın 😅
Yazıktır be kovalamasınlar çok korkutucu olur jsjsjsjsjs
Ne yazığı bir tarafına güvendiyse çeksin çilesini 😅
Döner dolaşır sonra bizi bulur kalabalık olduğumuz için😂😂😂🤣🤣🤣
O kalabalıktan bir tane Battal Gazi ya da Tarkan çıkar 😅
Biz yine de böyle ümit ediyoruz 😂
2-3 kafa arkadaş olursa tadından yenmiyor.🤣
Aynısı bende mevcut 😂
Severim, kamp yapacak olmanın asıl şartı tek başına vahşi doğayla iç içe olmaktır.
Birinin olmaini tercih ederim 2 kişi ollsak yeterli dislanmak istemem jslsnxls
Yapmamış olmama rağmen severim.
Umuyorum ki bir gün inşallah yaparsınız o günü merakla bekliyor olurum 😂
Sen niye merakla bekliyorsun bırak merakla bekleyecek biri varsa o ben olayım. 😂
Haber verirsin diye merakla bekliyorum 🤣🤣
Haber verince ne olacak dünya yörüngesini mi değişecek Kemal cumhurbaşkanı mı olacak 😌
1 kez yapma şansım oldu, tekrar yapmak isterim.
Umarım bir daha yaparsınız 😌
Evet. Maks 32 gün çadırla seyahat etmiştim 2015 te
Ben 2 gün anca dayanabildim 32 gün nedir ya 😂
Sahil bandı kanka. Tekirdağ’dan çıkmıştım Antalya kemere kadar tüm şehirlerde takılmıştım:)
Hataya kadar gidecektim de yemedi 🤣
Offff bayılırım tam benim kafalar
Ben korkarım kalamam, ruh halime bağlı.
İlk başlarda öyle oluyor tadına varınca sürekli kamp yapmak istiyor insan😂
Dediğim gibi kendimi şartlandırırsam olur
İzcilik yapmışlığım çok.
En zor işlerden biri
Çok keyiflidir. Evlendim. Mecbur ayrıldım. Özlüyorum.
Karı işi ya.. yalniz yapacaksin adam gbii
Tercih meselesi
Adam mısın karı gibi ya
Bayiliyorink
🤩
Biri olsun isterim korkarım çünkü 😔
Aynı düşünceye sahibiz 😂
wow beni de götürrr
İstanbul sınırları davetlidir 😂😂
Hic kamp yapmadim
Umarım bir gün bu keyifli duyguyu yaşarsın 😂
Imkansız