Ben tatil için valiz hazırlarken o da lazım olur bu da lazım olur deyip birkaç valiz hazırlıyorum istemsizce. :D Sizin tatile çıkarken hep yanınıza aldığınız, asla vazgeçemediğiniz neler var? Sadece 3 ürün alma şansınız olsaydı neleri seçerdiniz?

Ben tatil için valiz hazırlarken o da lazım olur bu da lazım olur deyip birkaç valiz hazırlıyorum istemsizce. :D Sizin tatile çıkarken hep yanınıza aldığınız, asla vazgeçemediğiniz neler var? Sadece 3 ürün alma şansınız olsaydı neleri seçerdiniz?

Yüzmeyi çok sevdiğimden,
Bizim plajımız taşlı bir plaj. Suyun içinde yüzerken ayakları taşa çarpıp incitmemek imkansız ama her ne olursa olsun #YazBurada 😎
3'se Şort, terlik, havlu tabi ki diğerleri kusura bakmasın. Ancak bunlar zaten olması gereken şeyler, ekstradan üç şeyse; Cep Telefonu, Güneş Kremi, Şapka olabilir
Cevap
16Cevap
#Yazburada
Kitap
Gözlük
Ruj
para para para napolyonun dediği gibi
Telefon, Powerbank, Kıyafet
#YazBurada
bol bol sinek kovar ilaç
powerbank
kitap
bende sunu alim dabah giyerim sunu alim aksam giyerim biara bıcak ip falan bile. alirdim sanki biseyler ters gidecekte doğada yaşamak zorunda kalicammdiye dönüste coğu elbiseye hic dokunmamis oldumu görünce bidaha daha kücük cantayla gidicem diyorum ama gine aynisi tekrarlaniyo
Halat, kağıt, kırmızı kalem. Kendimi Filipinlerde asacağım. Çok ironik olur ama nota ne yazsam daha karar veremedim.
Güneş kremi, güneş gözlüğü, şapka... Kıyafetleri saymadım zaten normal olarak alınır yani...
Cep telefonu.
Kredi kartı.
Kedim.
Yüklü miktar para para para
gittiğin yerden gerisini alabilirim 😂
bikini makyaj jilet gerisine gerek yok ahhaha
Güneş kremi, yedek kıyafet ve bir miktar para.
Para alırdım gerisine gerek kalmazdı
Güneş kremi, gözlük, bikini
Şort tişört ve ayakkabı
Güneş kremi, havlu ve şemsiye
deniz şortu, terlik ve bolca şapka
güneş kremi kıyafetlerim ve mp3
bikini, şort, güneş kremi
Ortadakini alırdım
Güzel paylaşım teşekkürler
Ella, prezervatif, Para
İç çamaşırı kıyafet mayo
para, kredi kartı, cep telefonu