"Yaaa ıssız adaya düştük ama bak bunda bir işaret var. Bu ıssız ada bize çok iyi gelecek doğayla iç içe olup, doğayı dinlicez. Gel meditasyon yapalım" tarzında boş yapanlar
Birde alt komşumu asla almazdım.(çok ses yapıyor bir an kendini hatırlattı son hakkım güme gitti)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
muhtemelen kafa dinlemeye gidiyorumdur. o halde telefonu almazdım zira bağımlısı hatta kölesi olduk. gereksiz insanları almazdım. manevi olarak da kaygılarımı almazdım. kitaplarımı alır kendimle baş başa kalırdım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Her şeyi çok iyi bildiğini sanan herbokologlar
"Yaaa ıssız adaya düştük ama bak bunda bir işaret var. Bu ıssız ada bize çok iyi gelecek doğayla iç içe olup, doğayı dinlicez. Gel meditasyon yapalım" tarzında boş yapanlar
Birde alt komşumu asla almazdım.(çok ses yapıyor bir an kendini hatırlattı son hakkım güme gitti)
muhtemelen kafa dinlemeye gidiyorumdur. o halde telefonu almazdım zira bağımlısı hatta kölesi olduk. gereksiz insanları almazdım. manevi olarak da kaygılarımı almazdım. kitaplarımı alır kendimle baş başa kalırdım.
Akrabalar
Siyasetciler ve siyaset meraklilari hatta herhangi birseyin fani olan kisiler
Ve son olarak en ufak bir suc isleyenler ve dogmatik tabulari olan ve kafasi geri olanlar konusmaktan cok nerde tas var diye arayan zihniyettekileri
Telefon alsam da zaten şarj bitecek zaten şarj makinesi ve kulaklık yanımda olmazdı.
Kendimi almazdım bu yüzden de ıssız adaya düşmezdim sjdmdmdmmv
Arkadaş
Yemek
Su.
Gelmişken o manzarada ölmek güzel olur
Sevgilimi almam
Arkadaşlarımıda almam yanıma
Ailemide almam al sana 3 şey
oje
saç düzleştirici
ruj
Kız değilsin bunlar ne alaka yoksa kullanıyor musun ssffdxsd
soru almayacağın değil miydi zaten, niye alayım yani kız değilim sonuçta sdfsdfs
Çok gerekli imiş kgjcufh
Aynen ayool
Tersine olunca daha az cevap gelmiş
Tam aksini soran çok kişi var ve klasikleşti buradaki amaç görüş sayısı kasmak değil
Arkadaşım, sevgilim, kankam
Üçü de zaten yok 😃
Olmasın kafa rahat
İnsan, çiçek, kitap
Neden çiçek ve kitap
Çiçek gereksiz, kitapta okumuyorum
Sertaç, Alper ve Faruk..
Tr kızı
Tr kızı
Tr kızı
Telefon
İnsan