Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 2) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Erkekler için çok seçenek olmasa da kadınlar için pastel tonlarda renkli güzel bikini ve mayo modelleri var Dagi'nin 0 0 Yorumla
caregnsr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşırı açık olmamasına ve renkli, cıvıl cıvıl olmasına önem veriyorum. Bikiniyle uygun aksesuar kullanmayı da ihmal etmem 🌺 0 5 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl bir aksesuar Yorumla caregnsr +1 yıl Bileklik, halhal.. Yorumla oski35 +1 yıl Bu sene tekrar alacakmısım Yorumla 2 yorumu gör caregnsr +1 yıl Neden görüşüm bu kadar dikkatini çekti? Yorumla oski35 +1 yıl Merak ettim Yorumla
prettymonster Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Çok plaj insanı değilim. Tesettürlü olduğum için de illaki haşema (doğru yazdığımdan emin değilim :/ ) . Fakat oldum olası kimonoları çok beğenirim. 0 0 Yorumla
Cok_Aptalim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Bikini giymeyi çok seviyorum fakat modern renklerde güzel kesimleri olan ürünler tercih ediyorum çoğunlukla 0 0 Yorumla
DuruHanımcık Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sadelikten yanayım genelde. Malum ülkede çok göze batan şeyler giyme lüksümüz yok bazı abazancıklardan ötürü. 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Kötü hissetmeme. Kendimi iyi hissettiğim şeyler giyerim, fiziksel rahatlığım, ruhuma da yansır, ışıl ışıl gezerim. 0 1 Yorumla mühendis128 +1 yıl karantinada kilo alma sakın Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum.. 1 0 Yorumla
melankolikkraliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Vücuduma yapışan ıslak bir tişört ile denize girmekten daha stil ne olabilir ki...😊☺ 1 0 Yorumla
VolkiTolkiVolkan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Plaj giyiminde en çok kıyafetlerimin rahat olmasına dikkat ederim. :) 1 0 Yorumla
robustgürbüz Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Ben fazla yüzmediğim için plaja gitmiyorum bizim havuzla yetiniyorum. 1 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl valla ben bu sene her türlü plajda üzerime gömlek tışort bişi giycem fena oluyorum sonra 1 0 Yorumla
Hsnhsyn03 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Renk tonları ve vücut hatlarını belirginleltirecek şeyler 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Şort ve tişort yetiyor bana. Birkactane deniz sortum var kaliteli ve yillardir giyerim 1 0 Yorumla
Kural25 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ah ah gidemiyoruz ki bir gitsek yerinde görsek nelere dikkat edecegimize 1 0 Yorumla
Ay_karanligi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl kombinime dıkat ederim. Derin sularda yüzeyi çok severim. 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Mayo ve bazen üstüme t shirt giyerim başka dikkat edilecek birşey yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben açık değilim ama açık bayanlar kendine yakışanı giymeli kilo bir kusuru değil tabii ki ama üzerini örtecek çok güzel Plaj kıyafetleri var 2 0 Yorumla
zilankorrkkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl hiçbişeye bu sene gidebilecek miyiz onuda bilmiyoruz ki 0 0 Yorumla
Kimsesizçaresiz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Gözlük olmalı yarı çıplak gezmem birde deniz şortu ile parmak arası terlik 0 0 Yorumla
kemik33 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 70% +1 yıl Tatil yapma imkanım olmadığı için birşey düşünmedim 0 0 Yorumla
gokhanncesur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kızlar çok hoş oluyo valla plaj kıyafetleriyle 😊😍 0 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Plaj yaşamım olacak kadar refah seviyesinde değilim 😩 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Çok az dekolte olmasına inem veriyorum yoksa rahat edemiyorum. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Konfor önemli şimdi sonra şık ve kaliteli olmalı kumaş ve ardından bakbenisi olmalı 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Özgürlük olmazsa olmazım straplez bikini tercihimdir 0 0 Yorumla
Can8888 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl rengi çok önemli değil kısa ve totoya güzel oturan bir sort hayat kurtarır. 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl kimseyi rahatsız etmeyecek sekl de giynmeye dikkat ederim 0 0 Yorumla
Çığlıııkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Vücuduma dikkat ederiö ve tabiki kıyafetin nasıl olduğuna 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bikini dediğin gösterişli olmalı,, iddialı olmalı,, benim hoşuma giden bunların arasında ilk model 0 0 Yorumla
ParsKan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bikinili hatunların denizden çıkarken saçlarını savurması 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Erkeğim ben, ve çok dikkatli değilimdir. Boxer giyorum iki tane var, değişiyor. 0 0 Yorumla
ZeytinliGofret Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şeye dikkat etmem, denize girebileyim yeter. 😂😂😂 0 0 Yorumla
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Bence konfor, mayo hızlı kurulmalı, üstüme aldığım her ne ise nemi cabuk emmeli. 0 0 Yorumla
yasolinaaaaas Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ben güneşin bana zarar vermeyeceği şekilde giyinmeye dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
alone__wolf__ak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Vallahi bana bir şort bide havlu yeter asıl olay hanımlarda bence 0 0 Yorumla
Elspartacus Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Renk ve model seçimi kadınların hem şık gorunmesj hemde rahat etmesi açısından onemlidir 0 0 Yorumla
Nagi__han Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şık ve kaliteli olmasına dikkat ederim Dagi sağlam bir ürün ipleri sağlam bikinide 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl ben genelde pastel ve siyah renkleri tercih ediyorum... 0 0 Yorumla
slarosa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kişisel bakım önemli onun dışında bikinimin bana yakışmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
BlackMambaLAL96 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Plaj giyiminde en çok giysilerin rahat olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
hanec Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Rahat ve cok acik olmamasina bikiniyse bile etek olmasina dikkat ederim acik giyinemem rahat edemem 0 0 Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Rahat hissedecek bir kıyafet olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Aquamarin_7 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl giydiğim mayonun desenlerine dikkat ederim yani kırmızı puantiyeli mayo giymem mesela ya slip don 0 0 Yorumla
Xlgn21 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum. 0 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Siyah daha çabuk kuruyor genelde. Yorumla
sonoque Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şortumun uzunluğu dizimin üstünde olsun, güneş gözlüğü ve güneş kremi de hazırsa tamamım. 0 0 Yorumla
sevgiarayanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl denizde şort bence. Başka bir şeyle rahat edemem ben 0 0 Yorumla
akcayasin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Korona olmasaydı ne güzel olurdu böyle güzel bi şort beyaz bi gömlek sonra deniz ve güneşlenme 0 0 Yorumla
Dispatcher2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Deniz gözlüğü deniz şortu kulak tıkacı şnorkel palet güneş kremi bunlar şart 0 0 Yorumla
Business07 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Koyu olmayan deniz şortlarını tercih ederim. Birde güneş gözlüğüm olmadan havuza dahi inmem 0 0 Yorumla
CinarAlp Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Renklere.. canlı renkler yaz aylarında her zaman göze hoş gelir 0 0 Yorumla
UralGül Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Rahatlığa tabiki, o sıcakta kumların içinde en önemli şey rahatlıktır. 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Deniz değince. Şu Özgür his etme fotosu. Gerisini geç 0 0 Yorumla
Halser Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 45% +1 yıl Yaz gelsin gorelim plajlar havuzlarda hepberaber modelleri diycem ama yine zor busene.. 0 0 Yorumla
_emird10 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl Pek dikkate gerek yok içimden geldiği gibi ne hoş görünüyor ise onu giyerim 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Pek dikkat ettiğim söylenemez fkfmfm. Şort , havlu , krem üçlüsü yetiyor 🤣 0 0 Yorumla
sadececengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Şortumun hızlı kurumasını isterim. Birde içimi gstermesin 0 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sortuma , havluma ve tekrar şortuma😂😂😂malum biz de cok secenek yok 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Tatile mi gidebiliyoruz 😒 çook dertliyim çook 😭😭 0 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Etekli olmasına dikkat ederim ben ya öyle giyemiyorum çünkü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Erkekler için çok seçenek olmasa da kadınlar için pastel tonlarda renkli güzel bikini ve mayo modelleri var Dagi'nin
Aşırı açık olmamasına ve renkli, cıvıl cıvıl olmasına önem veriyorum. Bikiniyle uygun aksesuar kullanmayı da ihmal etmem 🌺
Nasıl bir aksesuar
Bileklik, halhal..
Bu sene tekrar alacakmısım
Neden görüşüm bu kadar dikkatini çekti?
Merak ettim
Çok plaj insanı değilim. Tesettürlü olduğum için de illaki haşema (doğru yazdığımdan emin değilim :/ ) . Fakat oldum olası kimonoları çok beğenirim.
Bikini giymeyi çok seviyorum fakat modern renklerde güzel kesimleri olan ürünler tercih ediyorum çoğunlukla
Sadelikten yanayım genelde. Malum ülkede çok göze batan şeyler giyme lüksümüz yok bazı abazancıklardan ötürü.
Şortuma ve terliğime
Kötü hissetmeme. Kendimi iyi hissettiğim şeyler giyerim, fiziksel rahatlığım, ruhuma da yansır, ışıl ışıl gezerim.
karantinada kilo alma sakın
Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum..
Vücuduma yapışan ıslak bir tişört ile denize girmekten daha stil ne olabilir ki...😊☺
Plaj giyiminde en çok kıyafetlerimin rahat olmasına dikkat ederim. :)
Ben fazla yüzmediğim için plaja gitmiyorum bizim havuzla yetiniyorum.
valla ben bu sene her türlü plajda üzerime gömlek tışort bişi giycem fena oluyorum sonra
Renk tonları ve vücut hatlarını belirginleltirecek şeyler
Şort ve tişort yetiyor bana. Birkactane deniz sortum var kaliteli ve yillardir giyerim
Ah ah gidemiyoruz ki bir gitsek yerinde görsek nelere dikkat edecegimize
kombinime dıkat ederim. Derin sularda yüzeyi çok severim.
Mayo ve bazen üstüme t shirt giyerim başka dikkat edilecek birşey yok
Ben açık değilim ama açık bayanlar kendine yakışanı giymeli kilo bir kusuru değil tabii ki ama üzerini örtecek çok güzel Plaj kıyafetleri var
hiçbişeye bu sene gidebilecek miyiz onuda bilmiyoruz ki
Gözlük olmalı yarı çıplak gezmem birde deniz şortu ile parmak arası terlik
Tatil yapma imkanım olmadığı için birşey düşünmedim
Kızlar çok hoş oluyo valla plaj kıyafetleriyle 😊😍
Plaj yaşamım olacak kadar refah seviyesinde değilim 😩
Çok az dekolte olmasına inem veriyorum yoksa rahat edemiyorum.
Konfor önemli şimdi sonra şık ve kaliteli olmalı kumaş ve ardından bakbenisi olmalı
Özgürlük olmazsa olmazım straplez bikini tercihimdir
rengi çok önemli değil kısa ve totoya güzel oturan bir sort hayat kurtarır.
kimseyi rahatsız etmeyecek sekl de giynmeye dikkat ederim
Vücuduma dikkat ederiö ve tabiki kıyafetin nasıl olduğuna
Bikini dediğin gösterişli olmalı,, iddialı olmalı,, benim hoşuma giden bunların arasında ilk model
bikinili hatunların denizden çıkarken saçlarını savurması
Erkeğim ben, ve çok dikkatli değilimdir. Boxer giyorum iki tane var, değişiyor.
Hiçbir şeye dikkat etmem, denize girebileyim yeter. 😂😂😂
Bence konfor, mayo hızlı kurulmalı, üstüme aldığım her ne ise nemi cabuk emmeli.
Ben güneşin bana zarar vermeyeceği şekilde giyinmeye dikkat ediyorum
Vallahi bana bir şort bide havlu yeter asıl olay hanımlarda bence
Renk ve model seçimi kadınların hem şık gorunmesj hemde rahat etmesi açısından onemlidir
Şık ve kaliteli olmasına dikkat ederim Dagi sağlam bir ürün ipleri sağlam bikinide
ben genelde pastel ve siyah renkleri tercih ediyorum...
Kişisel bakım önemli onun dışında bikinimin bana yakışmasına dikkat ederim
Plaj giyiminde en çok giysilerin rahat olmasına dikkat ederim.
Rahat ve cok acik olmamasina bikiniyse bile etek olmasina dikkat ederim acik giyinemem rahat edemem
Rahat hissedecek bir kıyafet olmasına dikkat ederim.
giydiğim mayonun desenlerine dikkat ederim yani kırmızı puantiyeli mayo giymem mesela ya slip don
Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum.
Siyah daha çabuk kuruyor genelde.
Şortumun uzunluğu dizimin üstünde olsun, güneş gözlüğü ve güneş kremi de hazırsa tamamım.
denizde şort bence. Başka bir şeyle rahat edemem ben
Korona olmasaydı ne güzel olurdu böyle güzel bi şort beyaz bi gömlek sonra deniz ve güneşlenme
Deniz gözlüğü deniz şortu kulak tıkacı şnorkel palet güneş kremi bunlar şart
Koyu olmayan deniz şortlarını tercih ederim. Birde güneş gözlüğüm olmadan havuza dahi inmem
Renklere.. canlı renkler yaz aylarında her zaman göze hoş gelir
Rahatlığa tabiki, o sıcakta kumların içinde en önemli şey rahatlıktır.
Deniz değince. Şu Özgür his etme fotosu. Gerisini geç
Yaz gelsin gorelim plajlar havuzlarda hepberaber modelleri diycem ama yine zor busene..
Pek dikkate gerek yok içimden geldiği gibi ne hoş görünüyor ise onu giyerim
Pek dikkat ettiğim söylenemez fkfmfm. Şort , havlu , krem üçlüsü yetiyor 🤣
Şortumun hızlı kurumasını isterim. Birde içimi gstermesin
Sortuma , havluma ve tekrar şortuma😂😂😂malum biz de cok secenek yok
Tatile mi gidebiliyoruz 😒 çook dertliyim çook 😭😭
Etekli olmasına dikkat ederim ben ya öyle giyemiyorum çünkü