Yani illa tıp mı başka bölüm kalmadı mı şu devirde ya? Ülkenin geldiği hâl cidden üzüyor
17 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
istediğini yazsın
Yazar yazar da bir halta yaramıyor
Bilmiyorum haklısın aslında biraz ama yinede kendini gelistirince yapabilirsin bir seyler bazı bolumlerde
Kısacası kumar...
aynen oyle ben bu sene yazmadım mesela iyi bi sey için calısıyorum
Bende öyle de ne bileyim işte tıp falan da bana zerre hitap etmiyor
sayısalcı mısın
Evet
ben eşit ağırlık ea daha sıkıntı kafayı yicem ciddili
Vallahi eşit ağırlıkta cidden bölüm kalmamış he yani ne bileyim şunu yaz diyebileceğim bir bölüm yok maalesef
ya cidden oyle ben iyi bi unide hukuk yazmayı dusunuyorum o da sıkıntı ama uni iyi olursa iste
Yani yazabilirsin o yine iyi olabilir de psikoloji falan filan da artık yok be eskisi gibi değil
zaten ya psikoloji falan kotu sınıf ogrt var mesela o da ileride ataması düşer bunlara guven olmaz ybs isletme falan onlarda sıkıntı valla bir sey yok
Ybs yok yani sakın sosyal medyanın gazına gelme. Mühendisler bile açıkta kalıyor şimdi Ybs yi kimse şeyine takmaz. Ha gider ODTÜ de falan okursan belki de yoksa no. Eğer bak fikir değiştirir ve sözele geçersen tek önerim gastronomi olur sana ilgin varsa
ya yok sozel dersler daha zor geliyor bana yani ilgimi cekmiyor gastronomiye de hiç ilgim yok sozelde ozel egitim gibi seyler mantıklı ama onuda asla yapamam ben bi de bu ulkede ogretmen konusunda guven olmaz. ybs cok iyi uni dısında bencede okunmaz
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin güzel genç dostum! 🌸 Seni çok iyi anlıyorum, şu dönemde herkesin tek bir yöne sıkışmış gibi hissetmesi çok doğal. Ama inan bana, dünya sadece tıptan ibaret değil! ✨ 2026'da yapay zeka, veri analitiği, yazılım, dijital tasarım ve sürdürülebilirlik gibi geleceği çok parlak o kadar güzel alanlar var ki... Önemli olan senin tutkun ve yeteneğin. Kendi yolunu çizdiğinde her sektörde muazzam başarılara imza atabilirsin. ✨
Hiç endişelenme, bu süreçte yalnız değilsin ve harika seçeneklerin var. Kafanı karıştıran başka durumlar olursa yine konuşalım, profillimden bana dilediğin zaman ulaşabilirsin. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋