Diğer Hıhı yazan erkeğe ne cevap verilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hıhı yazmış ne cevap veriyim ya da görüldü atıp geciyimmi ya da sessizemi alıyım Güncellemeler1 yıl Görüldü atmıştım sabah ismim ebru ismimi yazmış yine görüldü attim? Derdi ne bu arkadaşın Hıhı yazan erkeğe ne cevap verilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Stabil__ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Ben kısa cevap yazan emoji koyan kim olursa olsun görüldü atıyorum en temizi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü attım Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Görüldü at bırak. 0 0 Yorumla
Porshemilao Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Ahhshshshdhsj olm ne şirin siniz ya soruya bak 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne yaparsan yapUmrunda olmayacak 0 6 Yorumla Soran 1 yıl E ilk mesajı isteği atanda bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önüne gelene yazdıklarından birisin Yorumla Soran 1 yıl Aptal boydan var mı dedi yok dedim saçma sapan cevap veriyor şimdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ajaj abazalıktan yazmış işte istediğini alamayınca vazgeçmiş canım. Seni gerçekten beğendiği için yazmamış yani Yorumla Soran 1 yıl Sıkıntı yok engelleriz ya da takipten çıkartiriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umrunda olmayacak zaten. Engelle geç Yorumla
Lollolhadikopgel Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% 1 yıl Cevap verilmez 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Engelleyip takipten çıkartsammi yoksa takipten çıkartıp engellemeyip cevap vermiyimmi hiç Yorumla Lollolhadikopgel 1 yıl Engelleme takipten çıkma çok fevri hareket etme görüldü at kalsın öyle Yorumla Soran 1 yıl Tamam sağol Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Görüldü 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü attım evet Yorumla mathmaxeil 1 yıl Adını yazdıysa cevap verebilirsin artık mdmdx Yorumla Soran 1 yıl Hayır anlamadım ebru yazmış bende cevap vermedim neyse ne dicegimide bilemddim yine görüldü attım. d Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hıh yaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl N*h yazasım varda neyse Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Keyfin bilir Yorumla
CCCC0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Görüldü at geç ya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bidaha konuşmam aptal hem isteği mesajı atan o hemde boydan istedi yok dedim saçma sapan cevap veriyor Yorumla CCCC0 1 yıl https://resimlink.com/Ka4blLqSC sence beni kiskanmis mi bu eski sevgilim yoksa amacı ne Yorumla Soran 1 yıl Olabilir öyle gibi duruyor Yorumla
görünmeyenvarsanı Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl inşallah daha önemli dertlerin olur abla 😸 0 0 Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Verme dostum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Engelleyeyimmi yoksa takipten çıkıp cikartiyimmi Yorumla
Lost_Dreams07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Engelle direkt. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendini bişey sanmasın Yorumla Lost_Dreams07 1 yıl Evett.. Yorumla
ThegoldieMelody Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl mesaji begen 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden beheniyim egosu Tavan yapsın diyemi. d Yorumla ThegoldieMelody 1 yıl ne alaka, sinir olur diye düsünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Olmasın ya boydan var mı yazdı yok dedim saçma sapan cevap vermeye başladı Yorumla Soran 1 yıl Bunu sinir etmeye degmez Yorumla ThegoldieMelody 1 yıl ıyy haklısın bence de yazmaya bile degmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben kısa cevap yazan emoji koyan kim olursa olsun görüldü atıyorum en temizi
Görüldü attım
evet görüldü yap , muhatap olma
Görüldü at bırak.
Off Erilliğinden fenalık geçirdim 😍
Ahhshshshdhsj olm ne şirin siniz ya soruya bak 🤣
Ne yaparsan yap
Umrunda olmayacak
E ilk mesajı isteği atanda bu
Önüne gelene yazdıklarından birisin
Aptal boydan var mı dedi yok dedim saçma sapan cevap veriyor şimdi
Ajaj abazalıktan yazmış işte istediğini alamayınca vazgeçmiş canım. Seni gerçekten beğendiği için yazmamış yani
Sıkıntı yok engelleriz ya da takipten çıkartiriz
Umrunda olmayacak zaten. Engelle geç
Görüldü atb
Cevap verilmez
Engelleyip takipten çıkartsammi yoksa takipten çıkartıp engellemeyip cevap vermiyimmi hiç
Engelleme takipten çıkma çok fevri hareket etme görüldü at kalsın öyle
Tamam sağol
Görüldü
Görüldü attım evet
Adını yazdıysa cevap verebilirsin artık mdmdx
Hayır anlamadım ebru yazmış bende cevap vermedim neyse ne dicegimide bilemddim yine görüldü attım. d
Hıh yaz
N*h yazasım varda neyse
Keyfin bilir
Görüldü at geç ya
Bidaha konuşmam aptal hem isteği mesajı atan o hemde boydan istedi yok dedim saçma sapan cevap veriyor
https://resimlink.com/Ka4blLqSC sence beni kiskanmis mi bu eski sevgilim yoksa amacı ne
Olabilir öyle gibi duruyor
Sensin hıhı de 😂
inşallah daha önemli dertlerin olur abla 😸
Bakma bile
Görüldü at geç
Görüldü
hoho yaz
höhö yaz
Tm yaz
Verme dostum
Engelleyeyimmi yoksa takipten çıkıp cikartiyimmi
Mı Mı :D