Bir işte çalışıyorum ama iş ağır geliyor, işten çıksam da lise mezunu olduğum için bana göre bir iş bulmam zor olacak. Sizce ne yapmalıyım, dershaneye gitmeyi bile düşündüm
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir işte çalışıyorum ama iş ağır geliyor, işten çıksam da lise mezunu olduğum için bana göre bir iş bulmam zor olacak. Sizce ne yapmalıyım, dershaneye gitmeyi bile düşündüm
Öncelikle üniversite mezunu olmak iş kapılarını aralamıyor bunu bilerek oku okuyacağın bölümü güzelce seçip önünü açabileceksen kesinlikle oku ayrıca üniversite okumak kişiye kesinlikle sosyal hayatında büyük gelişim katıyor. Asla yaşa da bakma illa sınıfta büyük vs oluyor ayrıca 20li yaşlar çok genç.
20 li yaşlar bence de genç
Önümü açabilecek miyim bilmiyorum kendimi çok yaşlanmış hissediyorum sırf bu yüzden üniversite okurken zorlanavagimi düşünüyorum
Merhabalarr, canım benim! 🌸 Yirmili yaşlar hayatı, geleceği ve hayallerimizi yeniden şekillendirmek için aslında en güzel, en verimli dönem! Lise mezunu olarak sevmediğin ve ağır gelen bir işte sıkışıp kalmak yerine, hayallerinin peşinden gitmeyi düşünmen bile ne kadar cesur ve bilinçli bir insan olduğunu gösteriyor. ✨
Hiçbir şey için geç kalmadın, aksine şu an hayat tecrübenle ne istediğini çok daha iyi biliyorsun. Çalışırken ya da dershaneyle destekleyerek hazırlık sürecine girmek sana Yepyeni kapılar açacaktır. Kalbinin sesini dinle, emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
5Cevap
Bence düzgün bir iş bulabilecek bölüm yaz 2 senelik lerden muhasebe yazabilirsin 4 senelik lerden işletme yaz istersen mali müşavir ol para ile oynarsın anne tarafından akrabamin arkadasi mali müşavir idi 300.000 400.000 TL mi ne kazanıyor
Tabiki git daha 20 yaş ne ki
Okumanın yaşı olmaz. İmkanın varsa oku
Girilebilir
Mantıklı knk
mantiksiz
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?