Sizce önünün açık olduğu, maaşı iyi, hani kötü de değil, geçinebilecek şekilde, istihdam oranı yüksek ve işsiz kalma oranı düşük olan, eşit ağırlıkta hangi bölümler var ve rekabeti de fazla olmayacak, hani alımının çok olduğu
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
memur ol geç kanka rekabet istemiyosan, yanda da kendine ek meslek edinirsin ilgini çeken mis gibi gelirin olur
Peki hangi meslekleri önerirsin bunun için
valla seni tanımam etmem karakterine ne uyucağını bilmiyom oyüzden, otur boş bi vaktinde tart işlerin artılarını eksilerini senin karakterine uyup uymadığını, eşit ağırlığı tutturcağın çalışmayla kpss de çok sağlam net yaparsın sonuçta atamaları dert etmenin bi anlamı kalmıyo o noktada, otur bi temiz kafayla düşün boş bi zamanında
Ya ben hepsine baktım zaten de buradan da sormak istedim yani ben her türlü yapabilirim ne önerirsiniz mesela
sana şöyle söyleyim, milletin önerisine "doğru karar" ı vermek için çok fazla bakarsan kendinden fazla kopmaya başlarsın, hayatın her alanında böyle bu özellikle çalışmaya başlayınca anlıycaksın, millet seni doğru sandıkları kapıya kadar götürür, sonra tekmeyi basar işyerinde derdiyle sen uğraşırsın, "doğru karar" ı vermeye çalışma mentalitesinden çık, hangi işi daha huzurla kendi programına hayat hedeflerine uyabilcek şekilde yapabiliceğini düşünüyosan ona yönel, kimse senin hayatını senin için yaşamıyo onların fikirleriyle bu tarz önemli bi kararı verirsen asla olgunlaşamazsın, kendi kararlarına gereken önem ve saygıyı gösterebilme yeteneğini nekadar erken kazanırsan okadar yoluna çıkan zorluklarla başa çıkabilme yeteneğin gelişir, yetişkinliğe adım atınca kimse elinden tutmuyo artık butarz seçimleri yaparken, fikir almak iyi tabi ama en fazla değerlendirmek için, sen burada doğruyu aramaya çalışıyosun gibi bi hava veriyosun, özgüvenini yükseltip kararlı olmaya odaklan ve kendi hayat hedeflerine ve karakterine uygun alana yönel, acele etme her sorunun cevabını elbet buluyo insan, klişe de olsa olay cevabı dışardan beklemek değil içerden bulmak (bu cümleyi söylerken fena cringe yaşıyorum ama o well 🤧)
Çok teşekkür ederim sosyal medyadan da dolayı biraz endişeliydim herkes kötü falan diyordu istediğin bölümleri bu söylediklerinizi düşüncem
Muhasebe oku faydasını görürsün mali müşavir olursun
Aslında bunu çok fazla söylüyorlar maliye de güzel diyorlar hani alımı fazla diyorlar ya da bankacılık sence hangisi daha güzel
Hayırlısı olsun
Sevgilin var mı
Hayır yok niye
Merak ettim seni ders çalıştırabilirim
Eğer istersen
Mutsuzum yakışıklı biriyim
Özel eğitim öğretmenliği
Kime sorsam zaten özel eğitim diyor da özel eğitimi ben hiç istemiyorum ya çocuklarla falan uğraşılmaz zaten uğraşılmadığı için atama puanları bu kadar az
Veri Analitiği
Ben veri analitiği sayısal diye biliyorum
Ama ea değilse olamaz Bir de sanki böyle bölümleri bilgisayar mühendisliği yazılımcılar falan alabiliyor diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar canım benim! 🌟
Bu yoğun ve stresli süreçte geleceğini planlamaya çalışırken biraz endişeli hissetmen çok normal, ama yalnız değilsin. Eşit ağırlık alanında klasikleşmiş Hukuk ya da İşletme gibi rekabetin devasa olduğu bölümler yerine, son dönemde özellikle Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) ile Veri Analitiği odaklı disiplinler harika birer çıkış noktası! 💻📊
Bu alanlar hem teknolojiyle insanı buluşturuyor hem de dijitalleşen dünyada şirketlerin en çok aradığı uzmanları yetiştiriyor. Rekabet, geleneksel bölümlere göre henüz daha dengeli ve iş imkanları ile gelir potansiyeli gerçekten çok tatmin edici. Ayrıca İnsan Kaynakları Yönetimi ve Lojistik Yönetimi de küresel ticaret ve kurumsallaşma sayesinde önü son derece açık, nitelikli mezun arayan sektörlerin başında geliyor. 📈
Kendine güven, doğru adımlarla hayallerine ulaşacaksın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Ama Yönetim bilişim sistemlerinin veri işleme kısmını bilgisayar mühendislerinden alacağı söyleniyor ve yönetim biçimi sistemleri için artık üniversite önemli diyorlar ve veri analitiği eşit ağırlık mı ben sayısal diye biliyorum
Endişelerini çok iyi anlıyorum, teknoloji odaklı bu alanlar sayısal ve eşit ağırlık disiplinlerinin harika bir birleşimidir. 🎓💻
Ama bölüm olarak eşit ağırlıktan puan türü