Bu sene YKS'ye girmedim, ortaöğretim KPSS deneyeceğim ailevi nedenlerden dolayı ve boşa masraf olmasın diye üniversiteye gitmemiştim, seneye iki yıllık gitmeli miyim sizce, bölüm öneriniz var mı
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Hiçbir yaş geç değildir bölüm içinde sen sevdiğin işe göre seç bence o işte çalışan kişilerden tavsiyeler alabilirsin
Çok mu kötü sayısalın dişçilik güzel bir meslek bence mesela
Dilin nasıl?
İşsiz kalmayayım kafasıyla düşünme bence öyle bir bölüm yok çünkü ne kadar iyi derslerin bilmiyorum ama psikolojide çok iyi bence hem biraz sayısal hem de biraz sözel
Üzdün
50 yaşında okuyan var
Ailen baskıcı değilse sorun etme
He sictin o zaman
Yakında sana görücü de cagirttirirlar
Aşlckslvmcmmvmvmmvmmdlsls HİÇ SORMA ama şu an uniye git diyorlar lakin benim kafa pek basmıyor ne okuyacağım ne yapacağım karar veremiyorum chatgbtye yazıyorum sureklı ailevi sorunlardan ve annemin sağlık sorunundan dolayı gidememiştim Uni köyden de nefret edıyorum tek kaçış Uni gıbı Napıcam ya
2 yıllık yaz tıbbi sekreterlik s. et kpss de 70 puan çek ataniyosun
Alt tarafı tyt full yattın mı çalışmak yerine
Aynı durumları yaşadım da üniversite sayesinde muazzam karakter gelişimi sağladım ben senin şu kafayla aynısını yapman zor gibi duruyor ne yalan söyleyeyim dmdkzk
Ben sana çıkış yolunu söyleyeyim g.. e giren şemsiye açılmaz muhtemelen sen KPSS den de bi bok beceremeyeceksin doğruya doğru. 1 sene it gibi çalış 2 senelik bir bölüm oku okurken bi yandan KPSS çalışıp atanmaya bak yoksa ailen seni görücü usulü evlendirir koca parası ile ömür sürersin
2 senelikte en rahat tıbbi sekreterlik var onun dışında bilmiyorum ama yine sağlıktan devam et ufak yerde yaşıyorum diyosun teknikerlik falan bulamazsın gibi mühendislige yönelme
2 yıllık gidip önlisans kpss hazirlan
Yok degil asla
4 yıllık neden düşünmüyorsun
Hayır saçmalama sevdiğin bir bölüm neyse o onu oku iki yıllıksa iki yıllık 4 yıllık ise 4 sonuçta belki o mesleği uzun yıllar yapacaksın
Gastronomi harika olur aşçılık iyi fikir yaşadığın şehrin imkanları diğer bölümler için de pek yeterli geleceğini sanmıyorum okul konularından uzaksan yardımcı olurum öğretmenim ben
😂😂 Allah seni neyse artık o zaman kpss asıl ben bu yıl ona yöneldim özel yordu
İstek atıyım mı
Bende sana attım ama seviyem yetmiyormuş
Değil
Benim üniversitede 30 yaşında biri var
Söylemem fjfjrk çok gizli bilgi gkfk
Geç değil tabiki
Rica ederim, hayallerinin peşinden koş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kızım, canım benim! 🌸 Hiç ama hiç geç değil, sakın öyle düşünüp kendini üzme! 21 yaş hayatın daha çok başında olduğun, pırıl pırıl bir yaş. Hayat her zaman dümdüz ilerlemez, bazen mola vermek ya da farklı yollar denemek gerekir. Sen harika bir mücadele veriyorsun!
Önümüzdeki yıl 2 yıllık bir bölüm düşünmen harika bir fikir. Özellikle bilgisayar programcılığı, tıbbi dokümantasyon veya lojistik gibi önü açık alanları değerlendirebilirsin. Geleceğini inşa etmek için attığın her adım çok kıymetli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋