Hayır, çok geç değil elbette. Ben 19 yaşında kazandığım bölümü bırakıp; 21 yaşında tekrar sınava girerek üniversiteyi bitirmiştim..
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
bilime merakım var ki hayatımı yolda feda etmeye hazırım. Hiç bir şeyde merakım yok hiçbir şey ilgimi çekmiyor arkadaşlıklar aşk meşk kafelerde gezmek kendimi boşlukta hissediyorum.
Hep garip biri olduğu söylerler pekte sevilmedim kimse tarafında bu beni üzdü ama bu saçma geliyor artık intihar etmektense kendimi bir amaca uğraşa vermek istiyorum.
2. üniversitemi okuyorum. sinifimdakilerin cogu 20 21 yaş.50 yasinda ve 40 yasinda kadin da var. bikac kisi benim gibi ikinci üniversteyi okuyor.5. yi okuyanlar var. ne kdr geliştirirsen kendini o kdr iyi Bu ilk üniversiten olsun ama son olmasin bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır, çok geç değil elbette. Ben 19 yaşında kazandığım bölümü bırakıp; 21 yaşında tekrar sınava girerek üniversiteyi bitirmiştim..
bilime merakım var ki hayatımı yolda feda etmeye hazırım. Hiç bir şeyde merakım yok hiçbir şey ilgimi çekmiyor arkadaşlıklar aşk meşk kafelerde gezmek kendimi boşlukta hissediyorum.
Yalnız araştımalar okumak yeni şeyler öğrenmek bunları sevdiği fark ettim
Olabilir, diğer insanların hoşlandığı şeylerden hoşlanmıyorsunuz diye bu sizi anormal biri yapmaz. Sizin seçimleriniz, sizin hayatınız..
Hep garip biri olduğu söylerler pekte sevilmedim kimse tarafında bu beni üzdü ama bu saçma geliyor artık intihar etmektense kendimi bir amaca uğraşa vermek istiyorum.
Herkesin doğrusu kendine, siz kendi doğrularınızla mutluysanız gerisi bence önemli değil..
Teşekkür ederim
Ricalar..
2. üniversitemi okuyorum. sinifimdakilerin cogu 20 21 yaş.50 yasinda ve 40 yasinda kadin da var. bikac kisi benim gibi ikinci üniversteyi okuyor.5. yi okuyanlar var. ne kdr geliştirirsen kendini o kdr iyi
Bu ilk üniversiten olsun ama son olmasin bence
sınıf arkadaşım 30 yaşındaydı bizimle aynı sıralarda oturuyordu hiç bir şey için geç değil yeterki iste
Ben 22 daha okumadım 2 bölüna girdim farkli farkli ve biraktım :) okumak için asla geç değildir herkes farklı şeyler yaşar
Hayır gayet uygun bir yaş. Herkes kendi zamanlamasını kendi yapar geç diye bir şey yok.
Hayır değil.. okumak için asla geç kalınmaz seni mutlu edenin peşini bırakma yaşın kaç olursa olsun.
22 yaşında girdim dpuya 2 yılda bitirdim sınıfta 56 yaşında baba kız aynı dersi alıyordu orada kimse yaşa takılmaz
Hayır neden geç olsun, yüksek lisansı 35-40 larında yapanlar var şartlama kendini
Ben 19 yaşımda başladım üniversiteye, 21 kesinlikle geç değil.
Erken
Erkende değil tabi
Hayır okumanın yaşı yokki
Ben de 21im bu sene gircem sınava
daha fazla vakit kaybetmezsen geç değil
Hayır geç değil
geç degil