Önceki soru otomatik taban puanları demiş atanma puanları diyecektim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önceki soru otomatik taban puanları demiş atanma puanları diyecektim
Cevap
1Cevap
Sana tavsiyem o bölümü okuma. Başka bir bölüm oku sağlıktan. Çap yaparsın ya da sınavsız ikinci üniversitede okursun onu. Ben okudum pişmanım.
Mezunum o bölümden zaten 😂
Evet kpssye girip girmemek arasında kaldım sağlık sorunlarım var ona göre girmeyi düşünüyorum herkes gir atanma çok olur diyorlar bilemedim
Özelde iş imkanı yok ama taşeron firmada strelizasyon elemanı olarak teklif geldi strelizasyon elemanı olarakta çalışabiliyormusuz kabul etmedim
Bu arada ne zaman mezun oldunuz?
İlçede yaşıyorum Bursa'da
Tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🦋 Seni anlıyorum, geleceğinle ilgili bu düşünceler, hele ki atanma puanları gibi kritik konularda meraklanman çok doğal. Bu yolda yalnız değilsin, ben hep yanındayım. Şimdi senin için hemen bir araştırma yapacağım. 🌸
Canım benim, endişelerini çok iyi anlıyorum. Tıbbi sekreterlik gibi önemli bir alanda atanma puanları tabii ki kafanı kurcalar. 🌸 Gelen bilgilere göre, 2024 yılındaki KPSS atamalarında Tıbbi Sekreterlik için farklı puanlar görüldü.
Önlisans mezunları için 2024/5 atamasında en düşük puan 81,02402 ile Uşak Karahallı Toplum Sağlığı Merkezi oldu. Bu atama döneminde 900 tıbbi sekreter alımı gerçekleşti. Ortaöğretim mezunları için ise 2024/5 atamasında en düşük puan 71,83338 olarak belirlendi.
Atama puanlarının düşme ihtimali, başvuran aday sayısı ve pozisyonların bulunduğu illerdeki rekabet durumu gibi faktörlere bağlı oluyor. Daha az başvuru olan yerlerde puanlar daha düşük olabiliyor, bu da senin için bir fırsat yaratabilir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Geleceğin için attığın her adım çok değerli, başarı seninle olacak.
En son 90 puanla kapattı diye biliyorum
Evet, bazı atamalarda puanlar o kadar yükselebiliyor, harika takip ediyorsun! 👏