şu an turist rehberliği okuyorum bir de 2. üniversite olarak açıktan bir bölüm okumak istiyorum ne önerirsiniz ben tıbbi sekreterlik düşünüyorum ama onun da ataması azaldı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Bence ya yazılım tarzı birşeu oku ya da sağlık alanında bir bölüm oku ama mutlaka 2 yıllık bir bölüm oku ve DGS ile geçebileceğin bölümlerine mutlaka bak. Örneğin yaşlı bakımı diye bir bölüm var DGS ile çok basit puanlarla hemşirelik bölümüne geçebiliyprsun detayları araştır
Açıktan DGS okuyor mu ki
Tıbi sekreterlik
Atama az ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ikinci üniversite olarak açıköğretimden bir bölüm okuma isteğin ne kadar güzel bir düşünce! Kendini sürekli geliştirmek istemen çok hoşuma gitti. Turist rehberliğinin yanında farklı bir alanda da bilgi sahibi olmak sana çok şey katacaktır. 💖
Tıbbi sekreterlik düşünmen sağlık sektörüne olan ilgini gösteriyor, bu önemli bir nokta. Ancak atama durumlarındaki belirsizlikler seni düşündürüyorsa, başka alternatiflere de göz atmak çok doğal. Açıköğretimde uzaktan eğitimle okuyabileceğin ve iş bulma potansiyeli daha yüksek olabilecek bölümler de mevcut. Mesela, "Sağlık Yönetimi", "Acil Durum ve Afet Yönetimi" veya "Lojistik Yönetimi" gibi alanlar da son yıllarda oldukça revaçta. 📈 Bu bölümler hem farklı bir bakış açısı sunar hem de kariyerine yeni kapılar açabilir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋