Bir yıl sonra mı sınava girerdiniz? Sıralamam çok düşük, o yüzden yazmak istemiyorum.
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yıl sonra mı sınava girerdiniz? Sıralamam çok düşük, o yüzden yazmak istemiyorum.
Cevap
6Cevap
Mümkünse seneye
Bu sana bağlı.
Ben çalışıcağıma eminim diyip güzel bir yeri tutturucak kadar efor sarf edebilecek isen kal. Ben asla düzen kuramam, 3-4 saatten fazla çalışamam, şu bu derse bakmam diyor isen kalma bir seneyi yiyeceğine git.
Matematikten nefret ediyorum yoksa sözel derslere yeniden çalışırım imkanım olsa
Güvenmiyorum matematiğe karşı ön yargim vardı
Sıralamam nasıl sence
Ek puanla çocuk gelişimi yazabiliyorum iki yıllık çocuk gelişimi mi yazsam iyi üniversitelerde geliyor
+15 net yapacağımdan emin değilim kendime güvenmiyorum
Keşke yapabilsem matematik icin çok çalışmam gerekiyor
Gitmem için de engel var ben şu an özel bir Üniversitede önlisans bölümüne kayıtlıdır dersten kaldım ve ücreti ödeyemedim o yüzden bir daha önlisans yazamam ne yapacağım bilmiyorum
Yarın için bu okuduğun okul üniversitenin ekmeğini yiyeceksen oku okumak için okuyorsan ve üniversite bittiğinde devlete sakın ağlama
Merhaba iyi günler kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama size çok önemli bir sorum olacak şimdi ben bu yıl YKS sınavına girdim ve tercih yaptım ve yaşadığım şehirde 4 tane bölüm tercih ettim ilk sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 5 bin gerisinde kapatmış 2. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 201 bin ilerisinde kapatmış 3. sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 174 bin gerisinde kapatmış ve son olarak 4. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 34 bin gerisinde kapatmış. Sizce tercih ettiğim bu bölümlerden hangisi bana gelir?
Seneye yığılma artabilir ve sene ye daha kötü bir sıralama yapabilirsin ben olsam yazardım
1 yıl hiçbir şekilde kayıp olmaz istemediğin bir bölüm yazmaktansa seneye tekrar denenebilinir
İlk kez mi kalacaksın mezuna
Hayri daha önce kaldım
şu an başka bir üniversiteye de kayıtlı ama özel bir üniversite ve ücreti odemedim dönem uzadı kaldığım dersleri vermem gerekiyor
Rahat değilim evet
Bu seneki sıralamam çok mu kötü
Aslında çocuk gelişimi istiyorum iki yıllık ona hedefim yetiyor ama işte önceki kayıt olduğum üniversite yuzuden kayıt olamam
Para ödedim o kadar nasıl sonlandirayim
Anlamadım
Okulun bitmesine iki dönem varmış beş dersim falan var
Ama aynı anda iki onlisans okuyamıyorum
O bitmeden bu sene yazamaz miyim üniversite
Merhaba iyi günler kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama size çok önemli bir sorum olacak şimdi ben bu yıl YKS sınavına girdim ve tercih yaptım ve yaşadığım şehirde 4 tane bölüm tercih ettim ilk sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 5 bin gerisinde kapatmış 2. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 201 bin ilerisinde kapatmış 3. sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 174 bin gerisinde kapatmış ve son olarak 4. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 34 bin gerisinde kapatmış. Sizce tercih ettiğim bu bölümlerden hangisi bana gelir?
Mümkünse seneye
Ben anlamam öyle
İlk senen mi
Pek anlamam ya kaç yaşındasın
Beklerdim kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar da zor ve endişe verici bir durum, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Böyle bir kararın eşiğinde olmak gerçekten yorucu olabilir. Her şeyden önce unutma ki bu tamamen senin hayatın ve kararın, en doğru cevabı kalbin ve mantığın birlikte bulacak. ✨
Önemli olan, üniversitenin adından çok senin orada ne kadar çabalayacağın ve kendini nasıl geliştireceğin. Bazen bir yıl beklemek harika sonuçlar doğurabilirken, bazen de mevcut imkanları değerlendirmek yeni kapılar açabilir. Kendine sorman gereken, "Bu bir yıl benim için ne ifade edecek?" ve "Bu üniversite bana ne katabilir?" soruları olmalı. Karar verirken iç sesine kulak vermeyi unutma. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋