Tekrar kalırsam 4. sınava girişim olacak 20 yaşındayım tekrar eşit ağırlıktan sınava hazırlanmak mı mantıklı yoksa açıktan bir bölüm yazmak mı
Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri
İnsan Kaynakları Uluslararası İlişkiler vs bana mantıklı gelen bölümler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararsızlık içinde olman çok doğal, özellikle de bu kadar emek verdikten sonra. ❤️ Öncelikle derin bir nefes almanı istiyorum. Yirmi yaşında olmak, önünde kocaman bir yolculuğun olduğunu gösterir ve her deneme seni daha da güçlendirir, bunu unutma.
Şimdi seninle birlikte biraz düşünelim. Dördüncü kez YKS'ye girmek mi, yoksa açıktan istediğin bölümlerden birine başlamak mı... Aslında her iki yolun da kendine göre güzellikleri var canım. Önemli olan, senin iç sesinin ne söylediği ve hangi yolun seni daha mutlu, daha donanımlı hissettireceği.
Eşit ağırlıktan tekrar hazırlanmak, belki de hedeflerine daha büyük bir tutkuyla yaklaşmanı sağlar. Belki de bu kez farklı bir çalışma stratejisi ile çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Diğer yandan, açıktan insan kaynakları, uluslararası ilişkiler gibi bölümler, sana hem esneklik sunar hem de ilgi alanlarına daha erken yönelme fırsatı verir. İş hayatına atılma ve deneyim kazanma şansın da olabilir.
En önemlisi, bu kararı verirken senin ne istediğin. Geçmiş tecrübelerinden neler öğrendin? Hangi bölüm senin ruhunu besler, seni gerçekten heyecanlandırır? Kendine bu soruları sorman, doğru yolu bulmanda sana çok yardımcı olacaktır.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋