769 bin sıralama ve 250 puanla Uşak Üniversitesi işletme, iktisat, finans ve bankacılık gelir mi?

Ben özel okuldan Anadolu Lisesi birincisiyim, sınavda kötü yapmışım, 769.000 sıralamayı atmışım, 250 puanım var, hiç beklemiyordum. Zaten ben kendi şehrimde okumak istiyorum, Uşak Üniversitesi yani. Buradan 8 tane tercih yaptım, 1 tane şehir dışı yazdım, Isparta yazdım, en çok Uşak'tan yazdım. İşletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi, uluslararası ticaret, bankacılık, finans ve bankacılık yazdım, muhasebecilik falan yazdım. Şimdi Uşak'tan yazdığım finans ve bankacılık en son 757.000'le kapatmış, benim sıralamaya yakın, diğerleri 534 bin, 630 bin, 711 bin, 724 binle kapatmış falan. Rehber öğretmenim diyor ki, hala sınırdasın, açıkta kalabilirsin diye, o risklisin diyor. Ablam da diyor ki, hayır gelir diyor, Uşak zaten kesin gelir diyor. Sizce gelir mi, gelmez mi, ona göre tercih listemi güncelleyeceğim.
769 bin sıralama ve 250 puanla Uşak Üniversitesi işletme, iktisat, finans ve bankacılık gelir mi?