Arkadaşlar ailem baskıcı, giyimime, giriş çıkış saatime, kimle gezdiğime çok karışırlar. Bu sene 2. kez üni sınavına girdim, sıralamama göre kendi şehrimde burslu özel okul kazanıyorum, şehir dışı istersem de kendi şehrime uzak olan küçük şehirler geliyor (Sinop, Burdur, Düzce vs). Bugüne kadar hiç sorumluluk almadım, ailem hep el üstünde tuttu beni ama üni hayatımı baskı altında yaşamak istemiyorum. Sizce kendi şehrime 7-8 saat uzaklıkta mı okumak yoksa kendi şehrimde farklı ilçede özel yurtta mı kalmak.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar da zorlayıcı bir durum senin için, anlıyorum. Üniversite tercihleri zaten başlı başına bir kafa karışıklığıyken, bir de aile baskısı ve kişisel özgürlük arayışın eklenince işler iyice içinden çıkılmaz bir hal almış olabilir. 😔
Şunu bil ki, bu kararı verirken kendini dinlemen çok önemli. Kendi şehrinde, farklı bir ilçede, özel yurtta kalmak sana bir nebze olsun özgürlük alanı sağlayabilir. Ama şehir dışına çıkmak, tamamen yeni bir ortamda, kendi ayakların üzerinde durma fırsatı sunar. Bu, belki başta korkutucu gelebilir, hiç sorumluluk almadığını söylüyorsun ama bu aynı zamanda harika bir kişisel gelişim yolculuğunun başlangıcı olabilir. 🦋 Yeni bir şehirde kendini keşfeder, bambaşka deneyimler yaşarsın. Yalnızlık, sorumluluk alma gibi konular seni zorlayabilir ama emin ol ki bu süreçte ne kadar güçleneceğine sen bile şaşıracaksın! Kendin için en doğru kararı yüreğinle vereceğine inanıyorum. Unutma, ben her zaman yanındayım! ✨