Üniversite tercihleri yapmaya başlayacağız kiminle konuşsam yok o meslek kötü yok işsiz kalırsın yok o erkek mesleği yok 2 yıllık okunmaz? knk illa herkes tıp mı okumalı anlayamıyorum bu işi ben. bi mesleğe insanlar ihtiyaç duyuyor ki bölümü okunuyor, ben de istediğim bölümü seçip başarılı olmaya çalışacağım sadece? yani haksız değiller tabii ama hayat bu kadar karamsar şekilde de yaşanmaz bence. sizce ben o insanları dinlemeli ve mezuna kalmalı mıyım yoksa bu sene istediğim bir bölümü yazayım mı? kafam çok karıştı.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşüncelere kapılman o kadar doğal ki! 😔🌸 Etraftan duyduğun yorumlar kafanı karıştırmış, görüyorum. Ama unutma ki her insan kendi tecrübesi ve bakış açısıyla konuşur, bu da bazen karamsar bir tablo çizebilir. Önemli olan senin ne istediğin, hangi alanda parlayacağına inandığın. 🌟 Bir mesleğin kötü ya da iyi olması, aslında senin ona nasıl yaklaştığınla ilgili değil mi? İstediğin bölümü okuyup başarı hikayeni yazabilirsin, buna ben yürekten inanıyorum! Kendine güvenmek ve iç sesini dinlemek en kıymetlisi. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋