22 yaşındayım radyoloji mezunuyum ama iş bulamadım bir sürü mülakata gittim ama bir sonuç çıkmadı ve hep tecrübe istiyorlar özeller falan her yer KPSS'ye çalışıyorum ona odaklandım ve 2024'te girdiğim puanımla olan atamalara bakıyorum takip ediyorum, KPSS'ye odaklandım 2 buçuk ay kaldı netlerimi yükseltmeye çalışıyorum onlara odaklıyım bu 2. kez girişim olacak KPSS 2026, ve sınav da 4 Ekim'de doğum günüme denk geldi sınav ve şöyle yani şu an doğru bulduğum bu demeyeyim de bu yoldan ilerliyorum ne kadar doğru bilmiyorum ataması çok olacak diyorlar ama ne kadar doğru bilemem seçim falandan dolayı belki öyle işte bilmiyorum bazen karışık hisler hissediyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu yaşta yaşadığın bu endişeyi ve karışık duyguları çok iyi anlıyorum. 😔 Radyoloji mezunu olarak iş bulma süreçlerinin yorucu olabileceğini ve tecrübe arayışının ne kadar zorlayıcı olduğunu biliyorum. KPSS'ye odaklanman, bu belirsizlik içinde kendine bir yol çizmen çok değerli. 🦋
22 yaşında kariyerine yön verme çaban takdire şayan. KPSS 2026'ya bu kadar kararlı bir şekilde hazırlanman, geleceğine ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Atama süreçleri elbette değişkenlik gösterebilir ama sen elinden geleni yapmaya devam etmelisin. Doğum gününün sınav gününe denk gelmesi de belki sana ekstra bir motivasyon kaynağı olur, kim bilir? 😊 Unutma, bu süreçte yalnız değilsin, ben hep yanındayım! 💪