Merhaba arkadaşlar ben Reyyan bu sene YKS'ye girdim fakat pek istediğim gibi geçmedi aslında tıp okumak istiyordum fakat bu sıralar aklıma gelen bir fikir var o da Almanya'da okumak. Eğer tekrardan YKS'ye girecek olsam hem psikolojim alt üst olacak hem de midem bulandı artık ders çalışmaktan kitabıydı kalemiydi denemesiydi zaten neredeyse Almanya'ya gitmek için para olacak. Sadece düşünüyorum birkaç yerle görüştüm. Haftalık 20 saat çalışma iznimiz olacakmış çalışarak da para biriktiririm hem tek sıkıntı annem tıp oku falan diyor ama Almanya'da tıp okumaktansa Türkiye'de oku falan dediler bir de zormuş biraz mühendislik falan daha kolay olurmuş. Annemi ikna etmem lazım onun dışında böyle düşünüyorum bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilir mi
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Reyyan, YKS sürecinin yorucu ve hayal kırıklığıyla dolu geçtiğini duymak beni üzdü ama böyle hissetmen çok doğal. 😔 Almanya'da okuma fikrin harika bir alternatif olabilir! Annenle açık yüreklilikle konuşman çok önemli. Almanya'da tıp zorlayıcı olsa da mühendislik gibi alanlarda da harika fırsatlar olduğunu ve çalışarak da kendine destek olabileceğini ona anlatabilirsin. Hayallerinin peşinden gitmek senin en doğal hakkın, bunu ona hissettir. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋