Annem yurt dışında üniversite okumama karşı?

Ben lisedeyken eşit ağırlık bölümünü seçmek istemiştim ama annem sayısal seçmeye zorladı beni ve sonunda onun istediği oldu ben güç bela okudum liseyi istemeye istemeye çünkü bölümünden memnum değildim içimde bir yerlerde hukuk aşkını sindirmeye çalışsam da olmuyordu şimdi üniversite seçimine karışıyor hemşirelik ve ebelik yazmamı istiyor özel üniversite de bende diş hekimliği okumak istiyorum mezuna bırakmama müsade etmiyor ki bende kalmam aile katliamı yaşanır evde beni pek sevmezler ikinci senem zaten iktisat yazıp oradan ÇAP yapıp hukuka geçeyim üni de diyorum ona da yok o zaman diplomam ile Makedonya da okuyayım diyorum ona da yok Makedonya da 60 -70 bin TL diş hekimliği ve tıp burada ebelik 290 bin TL yüzde 50 indirimli hemde akıl karı değil İstanbul’da harcayacağım parayı Makedonya da harcarım 6 sene yeter bana harçlığım eğitim hayatım full annemin istekleri doğrultusunda gerçekleşti hemşirelik sevmiyorum o mesleği 40 yıl yapamam diyorum sonradan seversin diyorlar hiç bir şey anlamıyorlar okumamış cahil insanlarla yaşamak zor
Annem yurt dışında üniversite okumama karşı?