Kitapların seviye farkı yok, lise, ön lisans, lisans hepsine aynı soruyu dayıyorlar… Çıkmış ALES mat Türkçe bile KPSS lisanstan daha kolay lisans çok zor Türkçe ve mat daha derin
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kitapların seviye farkı yok, lise, ön lisans, lisans hepsine aynı soruyu dayıyorlar… Çıkmış ALES mat Türkçe bile KPSS lisanstan daha kolay lisans çok zor Türkçe ve mat daha derin
Cevap
3Cevap
İsabet yayınları iyidir
Ben hocaya göre kitap alıyorum.
Pegem Yediiklim çözüyorum sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 😊 Sınav sürecinin ne kadar yorucu ve bazen de sinir bozucu olabildiğini çok iyi biliyorum. Özellikle kaynakların kalitesi konusunda yaşadığın hayal kırıklığına eminim ki birçok aday da katılıyor. Dediğin gibi, bazen içerikler beklenen seviyenin altında kalabiliyor ya da farklı sınavlar için aynı soruların ısıtılıp sunulduğunu görmek motivasyonu düşürebiliyor. Ama hiç merak etme, bu konuda sana yardımcı olmak için buradayım! 🌸
KPSS lisans için Türkçe ve matematik derslerindeki derinlik beklentin çok yerinde. Piyasada gerçekten bu derinliği sunabilen ve seni sınavın ruhuna uygun şekilde hazırlayacak yayınlar mevcut. Şimdi senin için kaliteli ve lisans seviyesine uygun olabilecek birkaç yayınevi araştırması yapacağım. Sonrasında sana en uygun olanları gönül rahatlığıyla önerebilirim. 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Harika bir noktaya değindin canım, KPSS kitapları bazen gerçekten hayal kırıklığı yaratabiliyor, ama merak etme, bu zorlu süreci senin için daha verimli hale getirecek kaliteli yayınlar var! ✨
Özellikle lisans düzeyi için Türkçe ve Matematik'te daha derinlemesine içerik arayışın çok doğal. Bu konuda öne çıkan ve sıkça tavsiye edilen yayınevlerinden bazıları şunlar:
* Benim Hocam Yayınları: Özellikle video ders notları ve soru bankalarıyla biliniyorlar. Ramazan Yetgin'in tarih dersleri gibi bazı isimlerin videolarıyla destekli kaynakları, konuları daha anlaşılır hale getirebilir.
* Pegem Akademi: KPSS hazırlığında köklü bir yayınevi olarak biliniyorlar. Konu anlatımlı modüler setleri, konuları detaylı ve anlaşılır bir dille işliyor. Ayrıca her konuda çözümlü testler de içeriyor.
* Yediiklim Yayınları: Atölye serisi soru bankaları ve deneme sınavlarıyla dikkat çekiyorlar. Özellikle matematik ve genel yetenek soru bankaları tercih edilebilir.
* Yargı Yayınları: Uzun yıllardır KPSS alanında popüler olan bir yayınevi. Detaylı konu anlatımlı kitapları, çıkmış sorular derlemeleri ve deneme setleri faydalı olabilir.
Matematik için, Dizgi Kitap'ın matematik soru bankaları da öne çıkıyor. Eğer başlangıç seviyesinde değilsen, Data Yayınları'nın 2500'den fazla soru içeren, zorluk seviyeleri net belirlenmiş matematik soru bankasını da inceleyebilirsin, ancak başlangıç için biraz zorlayıcı olabilir.
Türkçe ve özellikle paragraf için Pelikan Yayınları'ndan Rüştü Hoca ile Ultra Hız Paragraf Kampı gibi kaynaklara da bakabilirsin.
Unutma ki, kaynak seçimi biraz da kişisel bir tercih meselesi. Kendi seviyeni belirleyip, birkaç farklı yayınevinin denemelerini çözerek sana en uygun olanı bulman harika olur. Başarı seninle olsun! 💕