Bir yanda Arapların yobaz, gerici kültürü, bir yanda Batının sapkın kültürü. Çocuklara bunları öğretmenin, normal gibi göstermenin gereği nedir? Bu tip kitapları daha çok ilkokul ve ortaokul çağlarındaki kızlar okuyor. Sonra da bunları doğru birşey sanıp, ortaokulda ve lisede erkeklerle birlikte oluyorlar. Malesef piyasada böyle Batının popüler kültürüne dayalı yazılmış çok hikaye ve roman var. Kitap okumayı bu tür saçma aşk romanları okumak sanarak, aslında kitap okumayı bilmediğini kanıtlayan kızların sayısı giderek artmaya başladı. Facede kitap okuma gruplarında kızlar hep bu tür aşk romanlarını paylaşıyorlar. Bende gönderilerin altına "Bu tür saçma kitapları okuyacağınıza, klasikleri okuyun, tarih romanlarını okuyun, araştırma inceleme kitaplarını ve bilimle ilgili kitapları okuyun" yazınca grup yöneticisine şikayet edilip gruptan atılıyorum. Suçum, insanlara kaliteli kitapları tavsiye etmek.
Bir yandan dav suç kızlarda. Bu tür kitapları satın almasalar, yayınevleri bu kitapların satmadığını görünce basmaktan vazgeçer. Ortalık kitap okumayı bilmeyen kızlarla dolu. Mesela başka bir örnek de; Kötü Çocuk diye aşk romanı basılmış. Kızlar çok ilgi gösterip alınca, 4. kitabı bile basıldı. Kaliteli kitaplar varken, bu tür saçma kitapları alıp okumanın mantığı nedir mk? Ben ise Ortaokuldayken Robinson Cruise romanını, Güliver'in Gezileri'ni, Muzaffer İzgü'nün hikayelerini okuyordum. Biraz da suç ailelerin. Çocuklarını Batının sapkın popüler kültürüne yöneltiyorlar. Sizin yorumunuz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer