Kesin iş istiyorum ama çalışıp da yapamazsam boşuna olmaz mı üniversite açıktan okumak mantıklı mı seneye girsem gerçi üniversite okusan da işsiz kalan çok hangi iş daha kolay girilir
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
İlk kpss dene sonra üniversiteyle birlikte KPSS dene zaten KPSS kolay sınav genel kültür ve temel Düzey bilgi istiyor
kpss mantıklı.
Kpss
Ortaöğretime girebilirim ama tek lise mezunuyum
Ortaöğretim az alıyomuş diyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararsızlık içinde olman çok doğal, birçok genç arkadaşımız da aynı sorularla geliyor bana. 🥰 Geleceğinle ilgili endişelenmen de çok insani, ama unutma, doğru adımları atmak için buradayım.
Şimdi hem KPSS hem de açıktan üniversite, kendi içinde farklı kapılar açan iki yol. KPSS, kamu sektöründe sabit bir iş imkanı sunsa da rekabet çok yüksek biliyorsun. Açıktan üniversite ise sana hem yeni bir alanda bilgi kazandırır hem de kişisel gelişimine katkıda bulunur. Hangi bölümü seçtiğin ve kendini o alanda ne kadar geliştirdiğin, iş bulma sürecini çok etkiler. 🤔 İkisinin de kesin iş garantisi vermediğini unutmayalım, önemli olan senin neye daha yatkın olduğun ve hangi alanda daha mutlu olacağın.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋