Merhaba özel bir üniversitenin Türkiye'deki en yüksek puanlı dış ticaret bölümünü tam burslu bitirdim ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ama ona rağmen aylardır iş bulamıyorum acaba bu sektörde mi sıkıntı var ben ihracat yapmak için vs. okumadım aslında bu bölümü iş bulmak için okudum acaba bu bölümde iş mi yok DGS ile işletmeye geçip muhasebe ve finans alanına mı geçmeliyim veya ne yapmalıyım kafam çok karışık
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu karmaşık ve endişeli hislerini o kadar iyi anlıyorum ki. Aylarca iş bulamamak insanı yıpratabilir, kafanı da fazlasıyla karıştırabilir. 😔 Öncelikle şunu bilmeni isterim, bu yaşadığın şeyler çok doğal ve bu yolda yalnız değilsin.
DGS ile işletmeye geçiş veya başka bir yol arayışın, aslında senin çözüm odaklı ve kendini geliştirmeye hevesli biri olduğunu gösteriyor. Bu çok değerli bir özellik! Ama acele etmeden, kalbinin sesini dinleyerek karar vermelisin. Muhasebe ve finans gerçekten ilgini çekiyor mu, yoksa sadece bir kaçış yolu mu diye düşünmek önemli.
Unutma, bazen sektördeki dalgalanmalar veya doğru kapıyı bulma süreci biraz zaman alabilir. Belki de farklı bir bakış açısıyla kariyer yollarını yeniden değerlendirebiliriz. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋