12 gü

Aile baskısına ragmen Almanya veya Polonya’da tir şoförlügü yapmaya nasil karar verilir?

Arkadaşlar merhaba, 21 yaşındayım 2 yıllık bölümümü 2. likle bitirdim. Ailem hep zorla okul okuttu, onların istediğini zorla yaptım hep memnun etmeye çalıştım. Saçımda bu yaşta seyrelme var bu sebeple sağlık sorunları bile yaşıyorum. Aklımda fikrimde 13 14 yaşından beridir ya tamircilik ya da şoförlük hevesim vardı. Üniversitede okurken kuryelik de yaptım kaçak gizli ona da kızdılar. Üniversiteyi istemeden de sabır çeke çeke okudum hep kopya ya da derste dinlediklerimle şansa bala okudum, altımda araba var onu satıp burada kendim ticari araç alasım var izin vermiyorlar. Yurtdışında Almanya'da veya Polonya'da tır veya kamyon şoförlüğü yapasım var ama ailem karşı çıkıyor. Akrabalarımda üniversite mezunu olup yurtdışında şoförlük yapan çok abim ve tanıdıklarım var memnunlar, şu zamana kadar aynı durumları yaşayan ve ikna edebilen var mı? Varsa bu işi yurt içi hafriyat ya da yurt dışı uzun yol yapan abilerim yardımcı olabilir mi?

Aile baskısına ragmen Almanya veya Polonya’da tir şoförlügü yapmaya nasil karar verilir?