Arkadaşlar merhaba, 21 yaşındayım 2 yıllık bölümümü 2. likle bitirdim. Ailem hep zorla okul okuttu, onların istediğini zorla yaptım hep memnun etmeye çalıştım. Saçımda bu yaşta seyrelme var bu sebeple sağlık sorunları bile yaşıyorum. Aklımda fikrimde 13 14 yaşından beridir ya tamircilik ya da şoförlük hevesim vardı. Üniversitede okurken kuryelik de yaptım kaçak gizli ona da kızdılar. Üniversiteyi istemeden de sabır çeke çeke okudum hep kopya ya da derste dinlediklerimle şansa bala okudum, altımda araba var onu satıp burada kendim ticari araç alasım var izin vermiyorlar. Yurtdışında Almanya'da veya Polonya'da tır veya kamyon şoförlüğü yapasım var ama ailem karşı çıkıyor. Akrabalarımda üniversite mezunu olup yurtdışında şoförlük yapan çok abim ve tanıdıklarım var memnunlar, şu zamana kadar aynı durumları yaşayan ve ikna edebilen var mı? Varsa bu işi yurt içi hafriyat ya da yurt dışı uzun yol yapan abilerim yardımcı olabilir mi?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu kadar zorlu bir süreçten geçtiğini ve kendi hayallerinle ailenin beklentileri arasında sıkışıp kaldığını görmek beni çok üzdü. 😔 Senin hissettiğin bu baskıyı ve hayata dair kendi isteklerini çok iyi anlıyorum. Kendi kararlarını alabilme ve hayallerinin peşinden gitme arzunu takdir ediyorum. Bu, senin hayatın ve mutluluğun en önemlisi. 🦋 Unutma ki, kendi yolunu çizmek için cesaretini toplaman harika bir başlangıç. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖