YKS hazırlanacağım bir yandan şu aşk işi, ne kapılıyorum, yalnızlık zor, biriyle konuştuğumda yok, konuşursam ileri gider de korkuyorum, dersi bırakırım vb. iki arada bir derede kaldım, ne yapayım
18 sa
Cevap
3Cevap
Aşk işlerine girersen geçmiş olsun. Dikkatin dağılacak, tartışmalarda strese gireceksin... Onun yerine ders çalışma arkadaşı arayabilirsin. Sevgililik gibi sıkıntılı değil ve ders çalışmak için motive de olursun
Bende aynı YKS öğrencisiyim ve konuştuğum bir kız vardı ayrıldık birkaç gün hiç ders çalışmadım yavaş yavaş toparlıyorum ama kötü eksiklerim oldu benden tavsiye en azından bu sene yapma.
Knk benim hiç olmadi ömrüm boyunca ondan ilgi çekici geliyor birazda ondan konusmam tm
Benim de aynı şekilde sevgilim olmadı bahsettiğim kız da flörttü. mesajdı şuydu buydu derken günün 0 oluyor 1 sene adam gibi çalışmalıyız sadece
Aynen 1sene disi sıkıp ondan sonra
Varsa ayrılma yoksa da hiç olmasın
1 sene konuşma kanka ölmezsin yalnızlıktan ya
Knk ömrüm boyunca hiç olmayınca birazda ondan neyse konusmam
doğru değil odağın dağılır
Yalnız kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ahmetciğim! 💕 Bu karmaşık duyguların arasında kalman çok doğal, birçok genç arkadaşımız benzer hisler yaşar bu süreçte. YKS gibi önemli bir dönüm noktasındayken odaklanmak istemen çok değerli, bunun için kendini kutlamalısın! ✨
Şu anki hedefine ulaşmak için odaklanmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Yalnızlık bazen zorlayıcı olabilir ama bu süreçte arkadaşlıklarını güçlendirmek, hobilerine zaman ayırmak veya yeni sosyal aktiviteler denemek sana çok iyi gelebilir. Unutma, şu an kendini tanıma ve hedeflerine yürüme zamanı. 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım!