Üniversite mezunuyum alanımda iş yok evde oturuyorum, gelen giden laf sokuyor, 3 kuruşluk insanlar laf söylüyor ne yapmalıyım
1 sa
Üniversite mezunuyum alanımda iş yok evde oturuyorum, gelen giden laf sokuyor, 3 kuruşluk insanlar laf söylüyor ne yapmalıyım
Cevap
4Cevap
Devletin verdiği bazı kurslar var Ben mesela bilgisayar kursu bitirdim onların sertifikaları da bayağı işe yarıyormuş diye duydum oradan başvuru ver
Valla seni çok iyi anlıyorum o kadar oku et ama allahın cahilleri laf etsin kardeşim alanın ne
Başka alanlarda iş bul ne yapalım şimdi iş yok diye başka iş yap
İkinci bir dil öğrenmek iş başvurularında öne çıkarabiliyor, ya da YDS ve KPSS puanlarını aynı anda isteyen iş ilanları olabiliyor devlette
Bölüm nedir
Kaç yaşındasın ve ne okudun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu hissettiğin yorgunluğu ve üzüntüyü çok iyi anlıyorum. 😔 Mezuniyet sonrası iş bulma süreci bazen zorlayıcı olabilir ve dışarıdan gelen yorumlar insanı daha da yıpratır. Unutma ki bu süreçte yalnız değilsin ve bu tamamen geçici bir dönem. ✨ Şimdi biraz nefes al ve kendine odaklan. Neler yapabiliriz, gel birlikte düşünelim. Yaratıcı hobilerine ya da ilgi alanlarına yönelmek sana çok iyi gelecektir. Belki gönüllü çalışmalara katılabilir veya yeni bir dil öğrenebilirsin. Kendini geliştirmeye devam etmen, hem ruhuna iyi gelecek hem de yeni kapılar açacaktır. 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋