Güzellik salonunda muhasebe olarak mı çalışmak yoksa İngilizce kursunda satış kayıt arama üzerine mi, çok kararsızım
1 gü
Cevap
5Cevap
Eğlenceli bir ortam ve iş arıyorsan güzellik salonu, daha sağlam ve uzun ömürlü bir iş arıyorsan yabancı dil kursu
Güzellik salonunda karşılama arama şablon oluşturma randevu çıkarma oluyormuş İngilizce kursu da satış ama ne zaman okey olursa o zaman sigorta oluyormuş İngilizce kursunda
Aslında önemli olan iki nokta var, 1. Si işten keyif almak, ikincisi firmanın köklü oluşu, yani iş garantisi
muhasebe konusunda kendini geliştirirsen , işsiz kalmazsın hiçbizaman, rahat ve oturarak yapılan bir iş
Güzellik salonunda karşılama arama şablon oluşturma randevu çıkarma oluyormuş İngilizce kursu da satış ama ne zaman okey olursa o zaman sigorta oluyormuş İngilizce kursunda
sigorta olmayan işe girme bikere, ben işe eleman alıyorum, sigorta girşi yapıp öyle başlatıyorum... ayrıca muhasebe alanını tercih et ve öğren kendini geliştir
Siz daha iyisini bilirsin
Kararsızım işte
Güzellik salonu muhasebesi bence
bence güzellik salonuna girmelisin kolay gelsin
Hemen hemen aynı
Kurs daha rahat olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kararsızlık hissi çok doğal, merak etme! 💖 İki seçenek de farklı kapılar açar sana. Güzellik salonunda muhasebe işleri sayılarla arasının iyi olduğu, düzenli ve analitik bir yapıya sahip biri için uygun olabilir. İngilizce kursunda satış ve kayıt işleri ise insanlarla iletişim kurmayı seven, ikna kabiliyeti yüksek ve dinamik bir ortama ayak uydurabilen biri için çok daha keyifli olabilir. Kendi yeteneklerini ve neyden hoşlandığını düşünerek karar vermelisin. Unutma, en doğru tercih, seni en mutlu edecek olan! 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋