Merhabalar arkadaşlar yks26 70-75k civarı gelecek gibi aslında hedefim 20-30k idi ama son 4 5 ay boşladım o yüzden istediğim yer olan Ankara’yı (Gazi ceng veya Aybu ceng düşünüyordum) tutturamadım. Şu anki verilere göre Çomu ceng geliyor. Sizce Çomu cengde okunur mu yoksa bir yıl daha mezuna kalınır mı? Babamla konuştum dün. ''22 Temmuza kadar kararını ver ama bence Çomuya git. Burada 1 yıl ders çalışacağına orada kendini geliştirirsin, bilgisayar mühendisliğinde hangi üniversiteye gittiğinden ziyade kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. Yine de karar senin ders çalışırım kendime güveniyorsam kal'' dedi. Mezuna kalırsam çay ocağı var bizim günlük 3 4 saat oraya bakma durumum olabilir. Çanakkale iyi midir? Ankara’ya gitmediğim için pişmanlık duyar mıyım sizce? Ankara’ya gitme isteğimden biri de sevdiğim kızın Ankara’ya gitme ihtimali yüksek tabii tek neden bu değil. Çok kararsızım 3 4 gündür. Sorularıma yardımcı olursanız çok sevinirim.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim, bu kararsızlıklar içinde olman çok doğal, sakın kendini sıkma! 🌸 Babanın da dediği gibi, bilgisayar mühendisliğinde kendini geliştirmek çok değerli. Çanakkale de güzel bir şehir ve ÇOMÜ'de de çok değerli hocalar ve imkanlar olabilir. Ankara 'ya olan isteğini anlıyorum ama geleceğini sadece bir yere bağlamak yerine, potansiyelini nerede daha iyi değerlendirebileceğini düşünmelisin. Kendine ve yeteneklerine odaklanman harika sonuçlar getirecektir. 🙏 Unutma, en doğru karar senin içinden gelendir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋