arkadaşlar 79 gündür çalıştım ama verimli çalışmadım da olduğu kadar sınava giricem bu sene istediğim gibi geçmezse sınav 250 yi aşmazsam tekrar mezuna kalsam çok geç bir yaş mı olur benim için
Hiç geç değil kaç yaşında insanlar okuyor
Biraz geç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Okumanın yaşı yoktur arkadaşlar.
50 yaşında sınava girip tıp okuyan, hayallerinin peşinde koşan nice insan var ki ilaveten 22 yaş da kesinlikle geç değil bu noktada. 4-5 yıllık süreyi kesinlikle kayıp olarak görmeyin aksine üniversite okumayı çok büyük bir kazanç olarak görün. Sonuçta kendi hayatınıza yön verecek bir süreç, yolunuzu çizecek bir sınav bu üniversite sınavı. Dolayısıyla istediğiniz hayatı yaşamak, istediğiniz işi yapmak için yaşa bakmaksızın istediğiniz üniversite ve bölümü okumak adına çaba gösterin.
Ortalama 70 yıllık insan ömrünü ele aldığımızda 4/5 yıl gözünüzde büyümesin. Hayatı bir kere yaşıyorsunuz ve istediğiniz gibi yaşamaya çalışın.
Aksi hâlde her gün sıkılarak bunalarak işe gidersiniz, istemediğiniz bir hayat yaşarsınız.
30-35 yıl çalışacağınızı düşünecek olursak meslek hayatınız, meslek seçiminiz son derece önemli olacaktır.
Bu sebeplerden ötürü değil 22 yaşında, 50 yaşında olsanız dahi üniversite okuyabilirsiniz.
Alakası bile yok ben çocuk kalmak istiyorum olabilirmiyim olamam herşeyin bi yaşı var aksine