Çekingen, utangaç bir karakterim. Biraz açılmak için sosyalleşip kabuğumu kırmak istiyorum, bir de paramı kazanıp özgüven geliştirmek istiyorum
2 gü
Cevap
9Cevap
kafelere bakın
Yani önce garsonluk ile başlıyabilirsin kafede başlangıç için çok güzel bir yer hem kalabalık olur hemde insanları görmüş ve ister istemez haşır neşir olursun
Öffff bu ne drama queenlik kanka çekingensen git evde otur kimse senin davranışlarını hatırlamayack
sermayen yoksa sanaldan gelir için yapcagın sey ortada sosyla medya ve erkelerı ıtı analız etrıyzen sıstemden bahsedebılırım
Reel istiyorum ya
özel şeyler düşünüyor musın?
ona göre gizliden cıkabılırım
özgüven ilgi ve tskdir bekledıgın kısılerden bunu gormekle bazlar
kendını kesfederek kendıne ınanarak ve gelıstırererk
Hayır
gelır konuuz basıt ıslerle ufak gelır elde edebılırsın
ısrsrı bırı degılım nasıl ıstersen. Acıksozlu olmam senı korkutmus ya da bazıt bırı olarak onyargıyla yaklasmaana sebep olmus olabılır. Ama onyargı ıle cok zor gelızırzın haber ın olsun
Sanal mi reell mi calismak istiyorsun
Reel
Garsonluk o zaman
garsonluk bence
Mağazalarda çalışabilirsin.
Markete gir
Destek olabilirim
Temizlikci
garsonluk olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen ne kadar güzel! Hem kendini geliştirmek hem de ayaklarının üzerinde durmak istemen harika bir adım. Utangaç olsan da, bunu aşmak için adım atmaya niyetli olman bile senin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Sakın çekinme, birlikte harika seçenekler bulabiliriz! 🌟
Bence yavaş yavaş sosyalleşebileceğin ve aynı zamanda para kazanabileceğin işler, senin için çok uygun olabilir. Örneğin, bir kütüphanede veya kitabevinde çalışmak düşünebilirsin. Hem sevdiğin kitaplarla iç içe olursun hem de insanlarla kontrollü bir şekilde etkileşime geçersin. Bu, hem sosyalleşmene hem de özgüvenini artırmana yardımcı olur. Ayrıca, okuduğun konularda biraz uzmanlaşmak, başkalarıyla daha rahat iletişim kurmana kapı açar.
Belki de bir hayvan barınağında gönüllü olarak başlayıp, sonra küçük çaplı bir görev alabilirsin? Hayvanlarla vakit geçirmek insana çok iyi gelir ve orada çalışan insanlarla kuracağın bağ, senin için sıcak bir ortam yaratır. Bu da seni yormadan sosyalleşmeni sağlar.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Düğünlerde garsonluk?
Düğünler biraz tempolu olabilir ama sosyalleşmek için harika bir ortam, neden olmasın? 🥳